Bonpreu

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 62.261,91€ a l’Associació d’infants amb problemes de cor

Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Després de la col·laboració amb El Casal dels Infants i la Fundació Oncolliga, la tercera entitat beneficiària ha estat l’Associació d’infants amb problemes de cor (AACIC). Durant el mes maig els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 373.130 donacions que han fet possible recaptar 62.261,91€. Aquest import es destinarà a l’atenció a infants amb cardiopaties i a les seves famílies.

Aquest mes de juny les donacions van destinades a Save the Children, amb el projecte: “Campaments d’estiu per a nens i nenes en risc d’exclusió social”. A través d’aquest projecte, els clients de Bonpreu i Esclat col·laboren per tal d’afavorir la inclusió social dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat, així com millorar el seu rendiment acadèmic.

Durant els pròxims mesos el Grup Bon Preu col·laborarà amb entitats com: Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran, entre d’altres. Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu. Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats  arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles (mal aspecte visual, caducitats properes…etc.). Més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Sobre l’AACIC

Des de fa 25 anys, AACIC es dedica a oferir suport psicosocial i acompanyament a les persones que neixen amb problemes de cor, així com a les seves famílies. També fa campanyes de sensibilització per tal de conèixer les repercussions de la patologia i dels seus tractaments durant totes les etapes de la vida. Impulsen la investigació i realitzen projectes que donen resposta a les necessitats concretes als hospitals, fan campaments terapèutics, organitzen grups d’intercanvi d’experiències entre nens/es, pares i mares, entre altres.

Sobre Worldcoo

Worldcoo desenvolupa i implementa diferents canals de recaptació per tal d’ajudar a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per finançar els seus projectes socials. Ho aconsegueix gràcies a la col·laboració d’empleats i clients d’empreses de diversa índole, que tenen l’oportunitat de mostrar el seu compromís solidari amb microdonacions (des de cèntims) a passarel·les de pagament o plataformes online.

La companyia catalana aposta per la innovació, el compromís solidari i la total transparència de tots els projectes amb els quals col·labora. Des de la seva creació, ha finançat més de 280 projectes, gràcies a les més de 3 milions de donacions de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corporation i compta amb el suport de la Comissió Europea a l’haver format part del seu programa Horizon 2020.

També et pot interessar...