Les novetats més refrescants de Mercadona per aquest estiu

Les novetats refrigerades de Mercadona per aquest estiu

L’empresa valenciana de distribució alimentària ha donat la benvinguda a la calor amb dues noves varietats de gelats

La imminent arribada de l’estiu no només porta altes temperatures, sinó també novetats delicioses que ens ajudaran a fer que la calor sigui més suportable. Com cada any, Mercadona posa a l’abast dels seus consumidors una gran varietat de sorbets, cons de gelat i terrines que refrescaran els nostres àpats.  Per aquest estiu, l’empresa valenciana ha posat a la venda dues novetats refrigerants.

Gelats ‘Mini Bombón’ de cacau i galetes

 

Els postres més deliciosos per gaudir aquest estiu són els gelats ‘Mini Bombón Galletas Cacao’. Són uns gelats que en venen en format mini, recoberts per una capa de xocolata negra i amb sabor a les galetes ‘Zaps’  de la marca blanca de Mercadona, ‘Hacendado’.

 

Les tradicionals postres de Canàries

El gelat 'Polvito' basat en unes postres de les Canàries
El gelat 'Polvito' basat en unes postres de les Canàries | MERCADONA

 

La següent novetat és una versió d’unes postres de les Illes Canàries amb sabor a galeta barrejat amb merengue i salsa d’almívar de llet.  Pot comprar-se en terrines d’un litre a un preu de 2,25 per unitat. Elaborat amb tres capes de diferent textura, és una opció deliciosa per aquests dies tan calorosos.

El gelat ‘Helado de Gofio con Salsa de Plátano’

Aquesta novetat s'inspira en unes postres de les Illes Canàries
Aquesta novetat s'inspira en unes postres de les Illes Canàries | MERCADONA

 

De nou, uns postres d’inspiració canària que Mercadona va llençar el dia 30 de maig amb motiu de la celebració del dia de Canàries.  El gelat de polenta torrada és característic de la gastronomia de les Illes Canàries, i els seus ingredients són diversos cereals, com ara el blat, que es barregen fins a aconseguir una textura molt fina.

Les postres per als més xocolaters

La terrina de gelat amb sabor a xocolata
La terrina de gelat amb sabor a xocolata | MERCADONA

 

Com cada any, el  ‘Helado de chocolate con trocitos’ i el ‘Helado de fresa con trocitos’ són un clàssic que no poden faltar a les nostres neveres. Es venen en terrines i el seu mòdic preu de 3 euros fa que siguin el caprici ideal per aquest estiu.

Els gelats de grandària mini, ideals per als més petits
Els gelats de grandària mini, ideals per als més petits | MERCADONA

 La cadena de supermercats també ha pensat en els més petits de casa. Els gelats mini de maduixa i xocolata blanca es venen en caixes de vuit unitats a un preu de 2,35 euros,  i són una elecció ideal per als més petits gràcies a la seva dolçor i grandària.

També pots llegir...