La firma de baix cost mostra el seu suport al col·lectiu LGTBI amb aquesta col·lecció

Primark llança una nova col·lecció per celebrar el Dia de l'Orgull LGTBI

La firma de baix cost ha volgut homenatjar el col·lectiu LGTBI amb una col·lecció anomenada 'Proud Campaign', per lluir el pròxim 28 de juny, Dia de l'Orgull

El pròxim 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l’Orgull i les marques ja estan traient a la llum col·leccions per mostrar el seu suport a la comunitat LGTB en un dia tan especial. Converse, Ralph Lauren o Levi’s ja s’han unit a les marques que commemoren el dia de l’Orgull amb roba especial per l’ocasió. Primark, la firma de baix cost per excel·lència, no podia quedar-se enrere, i acaba de llançar la seva col·lecció en honor al col·lectiu LGTB que ha deixat tothom sorprès per la seva originalitat.

D’aquesta manera, Primark ha volgut estampar pantalons, samarretes i vestits amb els colors de la bandera LGTB, aconseguint una roba reivindicativa a la vegada que divertida, i que vestirà a tothom qui vulgui homenatjar aquest col·lectiu durant la festa de l’Orgull.

 

La tendència 'Tie Dye', protagonista del Dia de l'Orgull

La tendència 'Tie-dye', molt present en aquesta col·lecció
La tendència 'Tie-dye', molt present en aquesta col·lecció | Primark

 

A la 'Proud Campaign' no li podia faltar la tendència d'aquest estiu: els dissenys 'tie-dye'. En colors rosa, blau i groc, els podràs trobar sobretot en 'shorts' texans que amb els seus colors plens de contrastos enamoraran a tothom.

Samarretes acolorides

La samarreta més reivindicativa d'aquesta col·lecció
La samarreta més reivindicativa d'aquesta col·lecció | Primark

 

Les samarretes són les protagonistes d'aquesta col·lecció en honor als drets del col·lectiu LGTB. Samarretes plenes de colors i la més reivindicativa de totes, una amb fons blanc i amb la bandera LGTB com a emblema central, en la qual es pot llegir el missatge «Proud», esdevenint una samarreta indispensable per celebrar el pròxim Dia Internacional de l'Orgull.  Pots arrodonir el teu estilisme adjuntant al 'look' una goma de cabell amb els colors de la bandera LGTB o pins de la mateixa col·lecció de Primark.

Els colors de la bandera LGTBI són els protagonistes d'aquesta col·lecció
Els colors de la bandera LGTB són els protagonistes d'aquesta col·lecció | Primark

 

També et pot interessar...