A les botigues Calzedonia, bikinis i banyadors de tendència

Descobreix els biquinis i banyadors Calzedonia amb més èxit entre les famoses

Sara Carbonero, Chiara Ferragni o Paula Echevarría, llueixen biquinis i banyadors de Calzedonia que s'han convertit en un èxit de vendes

L'estiu ja està aquí i com cada any, Calzedonia es posiciona al capdavant en tendències de bany llançant uns models de biquini i banyador que estan causant sensació no només entre les consumidores habituals, sinó també entre  les 'celebrities', que no dubten en lluir els seus models de Calzedonia a Instagram.

Sara Carbonero, Ariadne Artiles i Paula Echevarría, fans de Calzedonia

Sara Carbonero és una seguidora de Calzedonia i ha protagonitzat molts dels seus espots. Es nota que a la periodista li encanten els biquinis i banyadors d'aquesta marca i aposta pels models en estampats llisos com el de la fotografia, de color groc, que a la vegada li ressalta el bronzejat. El model s'anomena 'Balconette Diana Acanalado'.

Sara Carbonero amb un dels biquinis Calzedonia
Sara Carbonero amb un dels biquinis Calzedonia | CatalunyaDiari.cat

 

Ariadne Artiles, opta pel biquini de Calzedonia  en teixit frunzit i de color turquesa,  el color de moda ara mateix; el biquini escollit per la model s'anomena 'Alice'.

Ariadne Artiles amb un dels biquinis Calzedonia
Ariadne Artiles amb un dels biquinis Calzedonia | CatalunyaDiari.cat

 

Paula Echevarría és una fan declarada de Calzedonia i cada estiu la podem veure lluint els seus models que acostumen a ser estampats.

Paula Echevarría amb un dels models de biquinis de Calzedonia
Paula Echevarría amb un dels models de biquinis de Calzedonia | CatalunyaDiari.cat

 

En aquesta ocasió, per banyar-se a la piscina l'actriu ha optat per un atrevit estampat de lleopard vermell i blau i també l'hem pogut veure amb un elegant biquini 'navy' de ratlles blanques, vermelles i blaves.

Paula Echevarría amb un dels models de biquinis de Calzedonia
Paula Echevarría amb un dels models de biquinis de Calzedonia | CatalunyaDiari.cat

 

Una de les altres 'celebrities' que ha lluït els diferents models de biquinis de Calzedonia ha estat Chiara Ferragni, que ha optat pels colors llampants en un biquini negre de tirants de color rosa i verd fluor, anomenat 'Camilla'.

La 'influencer' italiana, que crea tendència amb tot allò que es posa, també ha optat pel disseny 'animal print', amb un biquini de color verd d'estampat de serp que s'anomena 'Marica'.

Chiara Ferragni amb un dels models de biquinis Calzedonia
Chiara Ferragni amb un dels models de biquinis Calzedonia | CatalunyaDiari.cat
Chiara Ferragni amb un dels biquinis 'animal print' de Calzedonia
Chiara Ferragni amb un dels biquinis 'animal print' de Calzedonia | CatalunyaDiari.cat

 

Els banyadors de Calzedonia

Ariadne Artiles amb un banyador de Calzedonia
Ariadne Artiles amb un banyador de Calzedonia | CatalunyaDiari.cat

 

Els banyadors de Calzedonia han esdevingut tot un clàssic temporada rere temporada, i moltes 'influencers' els llueixen fins i tot fora de l'àmbit de la piscina o de la platja, com és el cas d'Ariadne Artiles, que amb el model 'Sabrina' ha optat per vestir-se amb uns texans i aconseguir un 'look' d'allò més estiuenc i glamurós.

Sara Carbonero amb un dels banyadors de Calzedonia
Sara Carbonero amb un dels banyadors de Calzedonia | Calzedonia

 

El teixit frunzit és una novetat d'aquesta temporada que s'està tornant tendència i Sara Carbonero el llueix en color rosa fúcsia en aquest model que s'anomena 'Alice', que s'ha convertit en un bàsic per aquest estiu. 

Chiara Ferragni amb un dels banyadors de Calzedonia
Chiara Ferragni amb un dels banyadors de Calzedonia | CatalunyaDiari.cat

 

Sens dubte, el banyador que ha causat furor i que s'ha tornat viral aquesta temporada ha estat el model 'Deborah' de Calzedonia, que Chiara Ferragni va lluir a la Polinèsia Francesa durant la seva lluna de mel, esdevenint des d'aleshores, un èxit de vendes.

També et pot interessar...