El vestit rosa de Zara que està a punt d'exhaurir-se

El vestit de volants de Zara que està triomfant aquesta primavera

Un vestit de la col·lecció TRF de Zara s’ha posicionat com el preferit per a esdeveniments formals i les seves unitats estan a punt d’exhaurir-se

Els nous llançaments de Zara estan arrasant a les xarxes socials gràcies als dissenys atrevits i als seus preus assequibles. Els nous dissenys sedueixen tan ràpidament la nostra mirada que les talles s’esgoten d’un dia per l’altre.  A més a més de la seva col·lecció principal, Zara està apostant per unes edicions limitades que estan sent les protagonistes d’aquesta tendència 2019.

La darrera sorpresa de la marca tèxtil ha estat un vestit rosa de volants que ha aparegut dins d’una col·lecció limitada de TRF, i que pocs dies després del seu llançament ha exhaurit algunes de les talles amb les quals pot adquirir-se.

El vestit de volants rosa

La peça de roba que està triomfant en temps rècord forma part de la col·lecció 'Getting Ready' de TRF, la qual es caracteritza per tenir reminiscències retro i un estil californià. Predominen les tonalitats pastel, tals com el rosa i el blau, i un disseny que juga amb els volums de la tela.

Els seus volants augmenten de mida a mesura que baixen pel cos
Els seus volants augmenten de mida a mesura que baixen pel cos | ZARA

 

El vestit d’alçada mini és de color rosa pastel i té uns volants que van repetint-se i fent-se més grans a mesura que baixen verticalment pel cos. L’escot que deixa al descobert una espatlla trenca amb la simetria del disseny.

L'escot asimètric dóna més dinamisme al disseny
L'escot asimètric dóna més dinamisme al disseny | ZARA

 

És una indumentària ideal per lluir-la a esdeveniments formals i a cerimònies, i amb la imminent arribada de l’estiu resultarà excel·lent tant a les nits com pel dia a dia. El seu cost és de 49,95 euros, i en aquests moments només pot adquirir-se en les talles L i XL. La talla M es preveu que estigui disponible pròximament.

El vestit forma part d'una col·lecció limitada de TRF
El vestit forma part d'una col·lecció limitada de TRF | ZARA

 

El mateix èxit han tingut altres peces de col·leccions limitades posades a la venda fa dues setmanes a les botigues de Zara. Molts d’aquests vestits o peces de roba van exhaurir-se durant els primers 7 dies del seu llançament, i d’altres encara poden aconseguir-se en algunes talles concretes.

També et pot interessar...

  •   Zara llença un pantaló que s'ha convertit en el preferit de les influencers
  •   Zara llança una edició limitada de vestits per a festes i bodes