Els beneficiats són més de 9.000 treballadors

Ikea posarà a la venta la seva col·lecció d’altaveus aquest agost

L’empresa sueca ha dissenyat uns altaveus que destaquen per la seva funcionalitat i el un disseny magnífic

Ikea traurà aquest mes d’agost, la nova col·lecció d’altaveus ‘Symfonisk’, que ha dissenyat conjuntament amb els especialistes en equips de so de Sonos. Aquesta nova col·lecció estarà disponible aquest estiu, i portaran Wi-Fi integrat i emetran llum i so d’alta qualitat i al mateix moment. El responsable d’Ikea Home Smart a Suècia, Björn Block, ha afirmat que: «El nostre objectiu és estalviar espai, eliminar cables, ocultar el desordre i portar el so  i la música a les cases d’una forma més bonica».

Una llum amb l’altaveu integrat

Tot i que només es coneixen dos dels dissenys de la nova col·lecció d’Ikea, el disseny d’aquests altaveus ha generat molta sorpresa entre els seus clients. Per una banda, es tracta d’un altaveu rectangular que es pot utilitzar com a tauleta de nit un espai per desar algun objectes, ja que suporta fins a 3 kg de pes. I per l’altra, una llum amb un disseny molt bonic i que porta un altaveu integrat.

La llum amb altaveu integrat és el més destacat de la nova col·lecció d'Ikea
La llum amb altaveu integrat és el més destacat de la nova col·lecció d'Ikea | IKEA

 

La dissenyadora d’Ikea, Iina Vuorivirta, comenta que «des del principi teníem clar que volíem desafiar l’estètica tradicional dels dispositius d’alta tecnologia. La llum-altaveu sorgeix de la idea d’una xemeneia, una peça única que emet una llum càlida i també so».

El seu preu serà de 99,95 euros

Imatge de l'altaveu rectangular de la nova col·lecció
Imatge de l'altaveu rectangular de la nova col·lecció | IKEA

 

Els clients d’Ikea podran aconseguir aquests altaveus per 99,95 euros, i es podran utilitzar junts o per separat, ja que es podran connectar a tots els altaveus perquè porten Wi-Fi integrat. A més, els usuaris tindran el control a través de l’aplicació de Sonos. Per últim, aquests aparells d’Ikea estaran disponibles en blanc i negre,i amb les pantalles de llum en color blanc i daurat.

També et pot interessar...