L'actriu Blanca Suárez

Blanca Suárez llueix espectacular amb un biquini de Women'secret

La peça és de color vermell tomata i ha enamorat el públic per detalls com unes petxines amb boletes que adornen la part superior i la calceta del conjunt

La imminent arribada de l'estiu provoca que les actrius, models i influencers de tota mena comencin a omplir les xarxes socials de biquinis i banyadors d'última temporada. Fa unes setmanes va ser Sara Carbonero i els seus 'looks' amb la marca Calzedonia.

Ara ha arribat el torn de l'actriu Blanca Suárez i un espectacular biquini de Women'secret. Suárez va aprofitar la quantitat de seguidors que té a les xarxes socials per a presentar un biquini que ha causat sensació en poques hores. El biquini és de color vermell tomata i ha enamorat al públic per detalls com unes petxines amb boletes que adornen la part superior i la calceta del conjunt. Gràcies a aquests tocs, des de la mateixa marca han assegurat que el model és ideal per a lluir un 'look' tribal. Les tires del biquini són fines i es lliguen al coll i la tira de la calceta és ampla i còmoda.

Ja està a la venda a uns preus immillorables

Però per si tot això fos poc, Women'secret ja ha ficat a la venda el model i es pot aconseguir a qualsevol de les seves botigues a uns preus immillorables, ja que s'emmarca en les 'mid season sales'. Per tant, la part superior es pot comprar per 23,99 euros i, l'inferior, per 15,99. Això sí, en poques hores les seves vendes estan augmentant i cada vegada és més difícil trobar una talla. I és que Suárez ha causat un furor innegable amb la publicació de la seva fotografia. 

La jove actriu ha mostrat el seu bronzejat i estilitzat cos en un marc preciós. Una piscina, unes palmeres i el cel serè i assolellat, ha estat l'escena escollida per la marca de roba interior femenina per a fotografiar a l'espectacular actriu. Sabent que els seus fans voldran veure més fotos amb aquest i altres biquinis, Suárez va escriure al costat de la fotografia:  «A poc a poc us aniré ensenyant més... però feliç de compartir amb vosaltres les imatges de la campanya de @womensecretofficial». 

 

També et poden interessar...