Maquillatge neó

Els maquillatges amb colors neó arriben per a quedar-se aquest estiu

Grocs, fúcsies, verds, taronges i blaus neons, són la tendència d'aquesta temporada

El maquillatge, igual que la moda, està en constant evolució. Encara que no ho sembli, dur un maquillatge adequat, saber quines són les darreres tendències o atrevir-se amb les noves propostes, també pot ser un signe d'elegància i de saber anar a la moda.

Enguany la revolució la porten els colors neons. Els colors cridaners, plens de vida i anunciadors d'una primavera i estiu plens d'alegria i lliures de prejudicis. A finals de l'any passat ja es van poder començar a veure cada vegada més aquesta mena de tonalitats molt atrevides, però ara els colors grocs, fúcsies, verds, taronges i blaus neons han arribat, sens dubte, per a quedar-se. 

Colors vius i llampants als ulls i pestanyes

El seu aterratge a les tendències d'aquesta temporada ha estat protagonitzat per ombres d'ulls, eyeliners i, fins i tot, màscara de pestanyes. Deixant el rastre enrere dels colors més 'nude', dissimulats i naturals, aquestes noves paletes de colors deixen entreveure una gamma plena de diversió. Està clar que aquestes tonalitats no són fàcils ni de dur ni de combinar en el dia a dia, però per això estan les influencers que, cada vegada més, van introduint aquestes noves formes de maquillar-se.

Influencers maquillades amb tonalitats neó
Influencers maquillades amb tonalitats neó | Instagram

Combinar els colors dels ulls amb la roba o deixar tot el protagonisme en les ombres, són algunes de les eleccions que de ben segur triomfaran aquest estiu. També són moltes les reconegudes marques de moda que han deixat pas als colors neó en les desfilades de moda. Prada, Rodarte, Valentino, Giorgio Armani, Gareth Pugh, Kenzo, Moschino, Carolina Herrera, Jeremy Scott i molts altres han apostat per introduir-se en un món molt és fresc i juvenil. 

Els neons a marques com Zara

D'igual forma, firmes més conegudes i accessibles per a totes les butxaques com Zara han incorporat aquest tipus de maquillatge a les seves models i fotografies de promoció de la nova temporada. També firmes de maquillatge com la que té la cantant Rihanna.

La marca de maquillatge de Rihanna
La marca de maquillatge de Rihanna també aposta pels neons | Fenty Beauty

 

En aquest sentit, Fenty Beauty ha llençat al mercat uns lots de maquillatge amb colors neó que ja han començat a arrasar entre les fans de la cantant.  Diuen que la vida és dels valents, així que si vols agafar les ganes de viure per les banyes, no ho dubtis i aquest estiu deixat seduir i sedueix als altres amb colors neó, la nova i sorprenent tendència d'aquesta temporada.

Zara ha incorporat els nous maquillatges en les seves promocions
Zara ha incorporat els nous maquillatges en les seves promocions | Zara

 

També et poden interessar...

  • Totes les tendències de moda primavera estiu 2019
  • Mercadona ens sorprèn amb la nova col·lecció de maquillatge ‘Chica Boom’