Les tendècies de moda d'aquesta primavera estiu

Totes les tendències de moda primavera estiu 2019

Arriben amb tres essencials que no es poden deixa escapar: les malles ciclista, el color groc i l'estampat 'tie dye'

Per molt que algun dia puntual refresqui, ja tenim el bon temps aquí.  Una vegada iniciada la primavera, les temperatures comencen a pujar i les tendències de moda s'introdueixen amb força per a començar a lluir-se com mai.

Els armaris comencen a desfer-se de les llanes, dels abrics i de les botes. Arriba el temps dels vestits, dels shorts i dels banyadors. Arriba el temps de lluir el cos com mai i, per això, s'han de tenir clares les tendències de moda a seguir perquè cada 'look' que escollim sigui tot un èxit.

Els 'must' d'aquesta primavera

La primavera ha arribat amb tres tendències que no es poden deixa escapar: les malles ciclista, el color groc i l'estampat 'tie dye'. 

1.- Les malles de ciclista

Les malles de ciclista es van introduir a les botigues d'una forma una mica reticent, però cada vegada més s'han anat fent un lloc als armaris de les influencers i ara són ja una moda imprescindible per aquesta primavera.  Hi ha de tots colors i la seva mida és perfecta per a lluir en qualsevol moment del dia i a qualsevol edat.

Les malles de ciclista
Les malles de ciclista són un dels 'must' d'aquesta temporada | CatalunyaDiari.cat

2.- El color groc

El color groc ha estat relacionat durant anys amb la mala sort. Ara ja s'ha acomiadat de mites i ha arribat amb força aquesta primavera per omplir els carrers de vida. A banda dels grocs més cridaners, també són tendència els més especials com els mostassa. Aquest color, a més d'aportar vitalitat al nostre 'look', és combinable amb altres colors més neutres com el blanc o el negre i, per tant, escollir que ficar-nos serà una tasca ben fàcil.

El color groc a la moda
El color groc arriba amb força aquesta primavera | CatalunyaDiari.cat

3.- L'estampat 'tie dye'

Per últim, la tendència que arriba amb força aquesta primavera és l'estampat 'tie dye'. Els aires retro, amb samarretes i vestits marcats per colors de diferents formes, són la millor forma de donar la benvinguda al bon temps. 

El 'tie dye', imprescindible aquesta temporada
El 'tie dye', imprescindible aquesta temporada | CatalunyaDiari.cat

 

Les tendències per a l'estiu

Ja de cara a l'estiu, no podem deixar de tenir al nostre armari tendències com: la simulació de la xarxa de pescar, l'estampat floral i de mocadors 'scarf print', les bosses de mà de ratafia i bambú, així com les ulleres de sol estil 'mood'. 

4.- La xarxa de pescar

Les peces de roba amb motius de xarxa de pescar és una moda que ja va trepitjar amb força fa molts anys i que sembla que ara torna per a quedar-se.  El més habitual és trobar-la en samarretes que deixen entreveure el cos. Sens dubte, és una opció ideal per a lluir el bon color que deixa l'estiu.

La xarxa de pescar a la moda
L'estil de xarxa de pescar està molt de moda | CatalunyaDiari.cat

 

5.- L'estampat floral

L'estampat floral és l'estampat de l'estiu per excel·lència. Aquest no falla mai i acostuma a triomfar de forma especial en vestits amb un aire més hippies. 

L'estampat floral per a l'estiu
L'estampat floral és el més vist en vestits | CatalunyaDiari.cat

 

6.- L''scarf print'

Un altre dels estampats imprescindibles per enguany és el del mocador 'scarf print', insígnia de la marca Versace i que donarà un toc d'elegància i saber estar al nostre 'look'.

El mocador de Versace està de moda
L'estampat 'scarf print' torna a estar de moda | CatalunyaDiari.cat

 

7 i 8.- Les bosses de mà i les ulleres de sol

Per últim, accessoris com les bosses de mà de ratafia o bambú i les ulleres de sol amb lents petites, en forma de 'cat eyes' o de pasta blanca, seran el complement perfecte  per a lluir com autèntiques models aquests mesos d'estiu.

Les bosses de mà de ratafia o bambú
Les bosses de mà de ratafia o bambú | CatalunyaDiari.cat

 

Les ulleres de sol de moda
Les ulleres de sol són un dels millors complements | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar: