Faldilles texanes: els millors 'looks' per cada estil

Les faldilles texanes: un clàssic que sempre funciona

Et proposem diferents 'looks' que pots aconseguir amb faldilles texanes segons el teu estil

Amb l'arribada de l'estiu, les faldilles texanes es converteixen en un indispensable de l'armari de qualsevol noia que vulgui lluir perfecte, ja que amb elles  s'aconsegueixen 'looks' moderns, versàtils i frescos. De la mateixa manera que els texans a l'hivern, les faldilles texanes a l'estiu no fallen mai, ja que  combinen a la perfecció amb tots els estils i tota mena de samarretes o camises, convertint-se en un clàssic que cada any pots tornar a lluir una altra vegada.

Per ajudar-te a agafar idees ara que l'estiu ja està aquí,  t'ensenyem diferents combinacions que ens mostren les 'influencers' a Instagram  amb aquesta mítica peça de roba, per aconseguir estar radiant tant de dia com de nit, moment en què podràs combinar la teva faldilla texana amb uns bons tacons i convertir-te en la reina de la festa.

Els millors 'looks' amb faldilles texanes

Clàssic entre els clàssics, una mini faldilla texana és tot el que necessites per lluir perfecte i el seu punt fort és que combina a la perfecció amb tota classe de samarretes o tops, a banda de ser comodíssima.

En aquest cas trobem una faldilla que ha guanyat fans durant les últimes temporades: la faldilla texana amb botons davanters. Com a punt a favor, estilitzen molt la figura, potser per això estan tenint tant d'èxit i no passen de moda.

El blanc, el color de l'estiu, també el pots aconseguir en una faldilla texana blanca que, a més a més, et potenciarà el bronzejat de les teves cames, ja que el blanc ressalta les pells morenes.

Els vestits d'altura 'midi' estan de moda, i les faldilles texanes no en podien ser una excepció. Les que estilitzen més la figura són les que tenen un tall central i forma de llapis; et quedarà ideal amb qualsevol brusa i aconseguiràs un 'look' formal d'oficina.

Tot i que en un principi, una  faldilla texana llarga pot no ser la teva primera opció, no rebutgis la idea i mira com s'hi atreveixen algunes famoses 'influencers'. En aquest cas, Louise Roe la combina amb una brusa amb nus i unes esportives.

Per últim, i si t'agrada lluir dissenys originals però amb un toc clàssic, pots adquirir una típica faldilla texana però amb algun detallet que la faci original com per exemple, amb talls desiguals, o amb brodats decoratius.

També et pot interessar...