URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Les faldilles texanes: un clàssic que sempre funciona

Et proposem diferents 'looks' que pots aconseguir amb faldilles texanes segons el teu estil
Faldilles texanes: els millors 'looks' per cada estil | INSTAGRAM

 

Amb l'arribada de l'estiu, les faldilles texanes es converteixen en un indispensable de l'armari de qualsevol noia que vulgui lluir perfecte, ja que amb elles s'aconsegueixen 'looks' moderns, versàtils i frescos. De la mateixa manera que els texans a l'hivern, les faldilles texanes a l'estiu no fallen mai, ja que combinen a la perfecció amb tots els estils i tota mena de samarretes o camises, convertint-se en un clàssic que cada any pots tornar a lluir una altra vegada.

 

Per ajudar-te a agafar idees ara que l'estiu ja està aquí, t'ensenyem diferents combinacions que ens mostren les 'influencers' a Instagram amb aquesta mítica peça de roba, per aconseguir estar radiant tant de dia com de nit, moment en què podràs combinar la teva faldilla texana amb uns bons tacons i convertir-te en la reina de la festa.

 

Els millors 'looks' amb faldilles texanes

 

Clàssic entre els clàssics, una mini faldilla texana és tot el que necessites per lluir perfecte i el seu punt fort és que combina a la perfecció amb tota classe de samarretes o tops, a banda de ser comodíssima.

 

 

En aquest cas trobem una faldilla que ha guanyat fans durant les últimes temporades: la faldilla texana amb botons davanters. Com a punt a favor, estilitzen molt la figura, potser per això estan tenint tant d'èxit i no passen de moda.

 

 

El blanc, el color de l'estiu, també el pots aconseguir en una faldilla texana blanca que, a més a més, et potenciarà el bronzejat de les teves cames, ja que el blanc ressalta les pells morenes.

 

 

Els vestits d'altura 'midi' estan de moda, i les faldilles texanes no en podien ser una excepció. Les que estilitzen més la figura són les que tenen un tall central i forma de llapis; et quedarà ideal amb qualsevol brusa i aconseguiràs un 'look' formal d'oficina.

 

 

Tot i que en un principi, una faldilla texana llarga pot no ser la teva primera opció, no rebutgis la idea i mira com s'hi atreveixen algunes famoses 'influencers'. En aquest cas, Louise Roe la combina amb una brusa amb nus i unes esportives.

 

 

Per últim, i si t'agrada lluir dissenys originals però amb un toc clàssic, pots adquirir una típica faldilla texana però amb algun detallet que la faci original com per exemple, amb talls desiguals, o amb brodats decoratius.

 

 

També et pot interessar...