Bertín Osborne confessa que «alguna vegada» ha pegat una dona

La polèmica arriba després de la crítica del cantant madrileny al moviment feminista
Osborne ja criticava el feminisme quan era jove, tal com es pot veure a un programa de RTVE | RTVE

 

Les polèmiques declaracions de Bertín Osborne sobre la situació actual del moviment feminista a Espanya continuen portant cua i és que frases com «no sé quins drets els hi falten a les dones que no hagin aconseguit avui en dia», no han deixat a ningú indiferent.

 

Fa uns dies, la periodista Julia Otero va respondre a aquestes declaracions, a través del seu perfil de Twitter, i va assenyalar, tot adjuntant un fragment d'una intervenció d'Osborne, l'any 1988, d'una entrevista que li feia la mateixa periodista on assenyala que el presentador «ja apuntava maneres».

 

 

«Les masclistes són elles»

La cosa però no ha quedat aquí i les polèmiques paraules del madrileny i per contrastar que aquesta no és la primera vegada que crítica el moviment feminista, un usuari de Twitter ha respost a l'última publicació de Bertín amb un fragment d'una entrevista al programa 'De la mano de...' de TVE. A la pregunta de si es considerava masclista, Bertín respon que no i, afegeix, que «les masclistes són elles. Els horroritzaria perdre l'estatus que els hem donat». Tot seguit assenyala que el feminisme «només funciona en països tercermundistes».

 

 

El que reconeix després el presentador, per posar el punt final a la seva crítica, és que ha pegat a una dona: «Sí, ho he fet alguna vegada» respon al periodista que li havia preguntat si «aquestes mans teves, que imagino que han acariciat tantes pells de dona, en alguna ocasió també van pegar a una dona?». A continuació, l'entrevista sencera que li van fer el 1985 a Osborne al programa.

 

 

També et pot interessar...