YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Violeta ensenya el pis de Madrid que ja comparteix amb Fabio

Una de les concursants més populars de la darrera edició de 'Supervivientes' preveu mudar-se per la quantitat de roba que té

Violeta Magriñán a 'MYHYV'
Violeta ha ensenyat el seu pis als seus seguidors | Cuatro

Violeta Magriñán ha obert als seguidors les portes de casa seva. Una de les concursants més polèmiques de la darrera edició de 'Supervivientes', ha ensenyat en el seu canal d''Mtmad' com és el pis en el qual viu a Madrid i que des de, fa unes setmanes, comparteix amb el seu nou amor Fabio.

La valenciana ja va fer amb anterioritat un 'housetour' pel que ella és el seu castell de princesa, però ara, després d'alguns canvis, ha volgut actualitzar el vídeo amb les novetats que ha incorporat en l'habitatge. 

Una petita cuina i un gran menjador

Un dels aspectes que més crida l'atenció del pis de Violeta és la petita cuina que compta amb només dos fogons. Això no obstant, l'extronista de 'MYHYV' explica que no necessita més, ja que no cuina mai i a casa només esmorza. El que sí que ocupa una part gran i important del pis és l'ampli menjador. En aquest es pot veure un gran sofà, una televisió amb una considerable pantalla i un finestral amb unes espectaculars vistes de Madrid.

El menjador de Violeta Magriñán
El pis de Violeta compta amb un gran menjador | Mtmad

 

També en la part del menjador, Violeta ha habilitat una petita zona de despatx on esmorza i s'organitza el dia amb la seva agenda. Una altra de les novetats que s'ha convertit en un accessori imprescindible i molt especial per a la jove, és un quadre en el qual es pot veure el seu sac de 'Supervivientes' i el collar d'immunitat que va guanyar en una de les proves del concurs. En aquest punt, la valenciana explica que li falta el de Fabio al costat, però encara s'ha de portar a emmarcar.

El detall del sac de 'Supervivientes' de Violeta
Violeta ha emmarcat el seu sac de 'Supervivientes' | Mtmad

 

El caos de la seva habitació

Violeta també ha ensenyat la seva habitació que crida l'atenció per la quantitat de roba i sabates que té. De fet, la jove planteja canviar-se de pis en breus perquè li falta espai per a guardar tota la seva roba i la de Fabio. «La part de dalt és un caos. No cap roba, l'altre dia vaig comprar una mena de costa per a penjar les coses, perquè Fabio pogués organitzar, però és un caos. Hi ha massa roba i això que s'ha portat una maleta de mà», explica Violeta.

Imatge de la roba que té Violeta a la seva habitació
La quantitat de roba de la valenciana provoca un problema d'espai al pis | Mtmad

 

I parlant del rei de Roma, de sobte apareix Fabio a sobre del llit de la parella utilitzant un ordinador, mostra que ja se sent com a casa seva. Finalment, la valenciana ensenya el seu petit bany, en el qual, encara no s'ha acostumat que hi hagi dues fulles d'afaitar a la dutxa. Ara sí que sí, la parella està a prova de foc gràcies a una convivència que, de moment, sembla que li falta espai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valencia + @fabio_colloricchio = FELICIDAD (así, en mayúsculas)

Una publicación compartida por Violeta Mangriñan (@violeta_mangrinyan) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari