YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Chabelita declara la guerra mediàtica a la seva família

La filla d’Isabel Pantoja i germana de Kiko Rivera posseeix informació confidencial amb la qual estaria fent xantatge a cadascun dels membres de la seva família

Chabelita Pantoja, filla d'Isabel Pantoja
Chabelita Pantoja, filla d'Isabel Pantoja, declara la guerra a la seva família a través del xantatge  | TELECINCO

Si fa poc era notícia la decepció que Chabelita, coneguda amb el nom artístic d’Isa P, s’havia emportat per l’absència de la seva família al concert del seu debut musical, sembla que els problemes dins la família Pantoja estan lluny de solucionar-se. Raquel Bollo, coneguda per ser col·laboradora al plató de ‘Sálvame’, ha assegurat que la família d’Isa P és conscient de la informació confidencial que aquesta posseeix i del xantatge que els pot arribar a fer. «Espanya veurà la classe de filla, germana i cunyada que ets», sentenciava Raquel Bollo.

Chabelita arremet contra la seva família

És possible que la falta d’atenció i de suport que està rebent per part de la seva família hagi conduït a Chabelita a voler declarar la guerra a tota la casa de Cantora. Sembla que la jove cantant podria estar planejant la seva venjança fent xantatge a la seva família a través d’informació molt íntima.

Les ballarines van acompanyar la cantant a un lloc apartat de les càmeres
La família d'Isa P no va assistir al seu debut musical i la jove va enfonsar-se en llàgrimes durant el concert  | GTRES

 

Per la seva banda, Kiko Hernández, company de plató de Raquel Bollo, ha insistit en el fet que Chabelita vol enfonsar a cadascun dels seus familiars: «Tota la família sap que Chabelita manipula informació perillosa per a ells». Amb aquesta declaració el periodista ha revelat la gran arma que Isa Pi tindria preparada.

Tornant a les declaracions de Raquel Bollo, la qual sempre ha tingut en el seu poder informació sobre la família Pantoja, ha assegurat que Irene Rosales no se’n penedeix d’haver titllat de «pocavergonya» a la seva cunyada Isa P. Tot i això, la dona de Kiko Rivera no té intenció de tornar a aparèixer en televisió per respecte a Isabel Pantoja. La guerra dins la casa de Cantora està assegurada.

Chabelita i Isa Pantoja s'enfronten el dia de l'aniversari de la cantant
La relació entre Chabelita i la seva mare no està passant pel seu millor moment  | CATALUNYADIARI

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari