Cop dur per Mercedes Milá: mor José Sámano, exparella de la presentadora durant dues dècades

La catalana ha de fer front a una altre dura pèrdua després de la mort de la seva mare

Mercedes Milá lanza una reflexión sobre Blanca Fernández Ochoa
Mercedes Milá en una imatge d'arxiu | Catalunya Diari

Fa tan sols uns pocs mesos, Mercedes Milá perdia a la seva mare després d'una llarga malaltia. La presentadora, totalment enfonsada, s'acomiadava d'ella a Esplugues de Llobregat envoltada d'amics i familiars. Mare i filla guardaven, sens dubte, una relació molt estreta, de fet, la difunta es va convertir en un dels pilars fonamentals durant el procés de cura de la depressió de la presentadora. 

Quan Milá semblava que ja havia acabat d'assimilar la dura notícia, la presentadora ha estat sorpresa novament per un altre desafortunat esdeveniment. José Sámano, qui va ser la parella de la catalana durant dues dècades, ha mort als 76 anys.

Imagen de José Sánamo
José Sámano era un gran productor i una persona molt important per la presentadora Youtube
 
José, director i productor de cinema, teatre i televisió, ha estat la parella més duradora de la presentadora. En una entrevista, Mercedes Milá va comentar: «José és el meu marit en el qual el terme significa, és a dir, ell és la persona que he escollit per viure, a ser possible, fins que la mort ens separi», i expressava «l'única diferència entre nosaltres i un matrimoni tradicional és que no hem firmat cap paper»
 
 

Després de 20 anys, el 1997, la parella posava fi a la seva relació de manera amistosa, un fet que sempre ha quedat reflectit, ja que Millá només tenia paraules boniques quan parlava d'ell. «Ha estat una separació amistosa tot i que molt dolorosa per tot el temps que portàvem junts. Ens estimem molt i ens veiem dues o tres vegades a la setmana perquè tenim diverses coses per resoldre», assegurava la presentadora.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari