La presentadora ha estat acompanyada per familiars i amics, que no han dubtat a abraçar-la

Mercedes Milà s'acomiada de la seva mare en un emotiu funeral

Mercedes Mencos va morir divendres, després de lluitar contra una llarga malaltia

La coneguda presentadora catalana Mercedes Milà va rebre divendres una de les pitjors notícies possibles. La seva mare, Mercedes Mencos,  va morir després de lluitar contra una llarga malaltia. El seu funeral s'ha celebrat aquest mateix dissabte, a la parròquia de Santa Magdalena d'Esplugues de Llobregat, localitat natal de la presentadora, on la seva mare continuava vivint. 

Mercedes Milà s'ha emocionat en diverses ocasions en el funeral de la seva mare
Mercedes Milà s'ha emocionat en diverses ocasions en el funeral de la seva mare | GTRES

 

No hi ha dubte que la notícia ha suposat un cop molt dur a la vida de Milà, que en els darrers anys ha fet tot el possible per acompanyar-la en tot moment. De fet, fins i tot es va traslladar a Esplugues amb la idea de passar més temps al seu costat. «Ara tinc l'oportunitat d'estar molt amb ella i no la vull perdre», va assegurar en una entrevista a ¡Qué tiempo tan feliz!' la mítica presentadora de 'GH'. 

Un funeral marcat per l'austeritat i la discreció

El que no es pot negar és que la família Milà és molt estimada al seu poble, ja que han estat moltíssimes les persones que s'han volgut apropar a l'església per acomiadar-se de Mencos. Durant el funeral s'han viscut moments molt emotius, com per exemple l'abraçada de Mercedes Milà al seu germà Lorenzo, però també algun somriure de complicitat. 

Mercedes Milá y su hermano Lorenzo en el entierro
Mercedes Milà al costat del seu germà Loreno, durant el funeral de la seva mare | CatalunyaDiari.cat

 

Enmig de tota aquesta emoció,  la presentadora també ha protagonitzat un segon moment emotiu.  Mercedes portava a les mans un ram de flors que va entregar a una de les seves nebodes, després que aquesta li dediqués una preciosa cançó a la seva àvia.

La presentadora ha estat acompanyada per familiars i amics, que no han dubtat a abraçar-la
La presentadora ha estat acompanyada per familiars i amics, que no han dubtat a abraçar-la | GTRES

 

També et pot interessar...