Kiko Hernández i Chabelita es critiquen mútuament a través dels seus programes

Chabelita esclata amb duresa contra Kiko Hernández: «Mentider compulsiu»

La filla de la 'tonadillera' ha carregat durament contra el col·laborador de 'Sálvame' després que aquest l'hagi titllat de mentidera

Des que Isa Pantoja té una cadira com a col·laboradora habitual a ’El programa de Ana Rosa’, la filla d’Isabel Pantoja no dubte en opinar de tot el que pensa sense cap mena de por a les conseqüències. En aquest cas, l’últim en rebre les crítiques de Chabelita ha estat el col·laborador de ‘Sálvame’  Kiko Hernández, a qui Isa s’ha referit com a  «mentider compulsiu».  Kiko Hernández, en sentir les seves paraules, va voler contestar-li des de ‘Sálvame’, que la mentidera era ella per haver venut exclusives falses.

Amb tot això, s’ha originat un conflicte entre ambdós que la peruana no ha dubtat en seguir alimentant responent a Kiko Hernández; d'aquesta manera es dirigia a les càmeres del programa on treballa per enviar-li un contundent missatge: «Estic molt cansada que amb el teu dit assenyalis a tots i siguis capaç de burlar-te de tothom, de dir mentides, d'inventar-te informació, de burlar-te i insultar. A mi m’has insultat (...) Què passa, que tu ets intocable? En el teu programa tens quatre hores i et dediques a insultar i a burlar-te de la gent que no et pot contestar. Doncs no» responia ella taxativament.

 

Chabelita respon a Kiko Hernández
Chabelita respon a Kiko Hernández | TELECINCO

 

Per acabar-ho de rematar, Chabelita li ha volgut respondre clarament al col·laborador que l’havia acusat de mentidera: «No sé en què et bases per dir que sóc una mentidera. És veritat que he dit coses de la meva vida però tu les dius dels altres i no sé què és pitjor». I és que la filla de la ‘tonadillera’ recorda molt bé tots els atacs que el col·laborador ha realitzat en reiterades ocasions cap a la seva família, i així ho admet:  «Jo no tinc la facilitat de la meva mare per perdonar. A mi no se m’oblida el mal que m’has fet tu ni el mal que heu fet a la meva família. Ja no és la informació que es dóna, sinó com es diu».

 

També et pot interessar...