Bigote Arrocet desmenteix els rumors de crisi sentimental amb María Teresa Campos

Bigote Arrocet desmenteix els rumors de la crisi amb María Teresa Campos

L’humorista va marxar a Xile fa gairebé un mes després d’una forta discussió amb la seva parella

El trasllat de Bigote Arrocet al seu país natal ha encès els rumors d’una possible crisi sentimental amb la seva parella María Teresa Campos. Els mitjans de comunicació sospiten que, després d’una forta baralla amb la periodista, Arrocet va decidir marxar a Xile. No obstant això, segons ha explicat ‘Informalia’, l’humorista ha parlat per primera vegada per contradir els rumors de la premsa sobre la seva relació amorosa.

Bigote Arrocet desmenteix els rumors de crisi sentimental

Així doncs, Bigote Arrocet va declarar a la revista ‘Corazón’ que  «amb Teresita tot bé, com de costum.  No és la primera vegada que publiquen coses que no són: m’han matat tres vegades, m’han posat les maletes a la porta sis vegades, m’han fet fora de casa unes altres cinc i segons alguns mitjans ens hem casat unes altres tres».

Respecte a la publicació d’unes imatges on l’humorista xilè apareix acompanyat d’una altra dona, aquest va respondre amb confiança i serenitat:  «Segurament sigui la meva filla o la meva germana. El cert és que no tinc ni idea, però tampoc és nou que diguin això», va comentar Arrocet, el qual està gaudint d’una temporada amb la seva família.

María Teresa Campos acompanyada de la seva parella, Bigote Arrocet | CEDIDA

A més a més, Bigote va confessar que espera tornar aviat a Espanya per estar al costat de María Teresa Campos: «En un curt termini tornaré i quan ho faci ens anirem a algun lloc».

L’altra implicada de la relació, María Teresa, manté la mateixa actitud tranquil·la: «Jo no tinc res a dir. Si ja heu parlat amb Edmundo, ja sabeu la veritat i el que s’inventen», explicava la periodista espanyola als mitjans de comunicació, al mateix temps que insistia en el fet que la seva relació sentimental està passant per un bon moment i que no hi ha cap motiu de discussió entre ells dos.

També pots llegir...

  • María Teresa Campos i Arrocet, a punt de trencar la seva relació
  • María Teresa Campos i Bigote Arrocet passen les vacances a Màlaga