Chabelita s'estaria embutxacant 16.000 euros mensuals com a cantant i influencer

Així ho revelava un expert en màrqueting i xarxes socials al programa 'Socialité'

Chabelita en una escena del seu videoclip
Chabelita s'estaria fent d'or gràcies a les seves actuacions | YouTube

El darrer diumenge, ‘Socialité’ revelava gràcies a un expert en màrqueting i xarxes socials, la quantitat de diners que es podria estar embutxacant la filla de la Pantoja mensualment gràcies a la seva nova faceta de cantant i influencer: uns 16.000 euros mensuals.

 

Aquesta suma no tindria en compte les seves aparicions televisives, que realitza en programes del cor com el de ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a col·laboradora habitual.

Demana 3.000 per actuació

Segons l’expert, Chabelita estaria cobrant per cada publicació que comparteix a les xarxes de marques, una quantitat aproximada de 1.000 euros, una acció que durant cada mes realitza almenys unes 10 vegades. Després cal tenir en compte els diners que cobra per cada espectacle que realitza per cantar el seu nou single ‘Ya no queda nada’, i pel qual demanaria la quantitat de 3.000 euros, sense tenir en compte la nit d’hotel, dietes, i transport, que van a part i del qual s’ha de fer càrrec la discoteca que la contracti.

 

Chabelita s'enfonsa en un mar de llàgrimes per l'absència de la seva mare
Chabelita en la seva estrena com a Isa P. | GTRES

 

Així doncs, la filla de la ‘tonadillera’ cobraria 3.000 nets per 3 minuts d’actuació de la seva cançó, una xifra que li surt molt a compte i que fa augmentar exponencialment la seva butxaca. Tenint tot això en compte, només amb 10 fotografies compartides a Instagram i dues actuacions per mes, Chabelita estaria cobrant 16.000 euros mensuals, sense contar les seves aparicions televisives, que fan augmentar encara mes el seu sou mensual.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari