Pol Badia nega ser gai tot i mantenir una relació amb el Maestro Joao

El concursant de 'GH VIP' ha parlat sobre la seva sexualitat
Pol Badia aclareix els dubtes sobre la seva sexualitat | TELECINCO

 

Pol Badía va entrar la setmana passada a ‘GH VIP’ per revolucionar la casa de Guadalix, ja que entrava com a parella del Maestro Joao i com a ex parella d’Adara, amb qui va mantenir una relació turbulenta quan ambdós van concursar a la versió d’anònims de ‘Gran Hermano’ fa uns anys.

 

Tot i la mala relació que mantenien Adara i Pol, dins la casa s’han mostrat amb una actitud reconciliadora i han deixat les seves disputes personals de banda, mentre Pol i el Maestro Joao mantenen un estira-i-arronsa en la seva relació, amb moments de mirades molt còmplices per a continuació passar-ne a d’altres en què afloren els retrets.

 

Pol Badia aclareix els dubtes sobre la seva sexualitat

Tot i això, Pol Badia es declara totalment enamorat del Maestro Joao, i els seus companys Alba Carrillo i ‘El Cejas’ han volgut aprofundir més sobre la sexualitat de Pol preguntant-li directament si es considera gai, a la qual cosa ell ha respost negativament, afirmant que no es considera gai, sinó que li agraden «les noies i Joao», a banda d’afegir: «Sóc un noi súper obert, súper modern», ha insistit.  

 

A més, ha explicat que li agrada «agradar i m’agrada flirtejar. Vaig escriure-li perquè em va agradar el seu concurs a 'Supervivientes', i aleshores vam començar a quedar. Jo els deia als meus amics: 'Estic sentint una cosa que mai havia sentit per una persona del mateix sexe'», relatava Pol.

 

Pol Badía afirma que no és gai | Telecinco

  

Alba Carrillo ha volgut indagar més sobre la relació entre Joao i ell, preguntant per com s’ho va prendre la seva família: «Als teus pares no els va xocar que estiguessis amb un home trenta anys més gran que tu, que és endeví i que surt a la tele?», a la qual cosa ell va contestar: «És clar que els va xocar. Va ser heavy el pas. Potser el dia de demà ho deixo amb en Joao, que Déu no ho vulgui, i mai més torno a estar amb un home».

 

La model també va voler indagar sobre els sentiments de Pol cap al vident, preguntant-li si de veritat li compensava aquella relació, i la resposta del català va ser clara: «Sí, perquè l’estimo. La gent em pregunta: Per què fas això? Perquè l’estimo, no puc dir una altra cosa».

 

També et pot interessar...