Pol Badia nega ser gai tot i mantenir una relació amb el Maestro Joao

El concursant de 'GH VIP' ha parlat sobre la seva sexualitat

Pol Badia aclareix els dubtes sobre la seva sexualitat
Pol Badia aclareix els dubtes sobre la seva sexualitat | TELECINCO

 

Pol Badía va entrar la setmana passada a ‘GH VIP’ per revolucionar la casa de Guadalix, ja que entrava com a parella del Maestro Joao i com a ex parella d’Adara, amb qui va mantenir una relació turbulenta quan ambdós van concursar a la versió d’anònims de ‘Gran Hermano’ fa uns anys.

Tot i la mala relació que mantenien Adara i Pol, dins la casa s’han mostrat amb una actitud reconciliadora i han deixat les seves disputes personals de banda, mentre Pol i el Maestro Joao mantenen un estira-i-arronsa en la seva relació, amb moments de mirades molt còmplices per a continuació passar-ne a d’altres en què afloren els retrets.

 

Pol Badia aclareix els dubtes sobre la seva sexualitat

Tot i això, Pol Badia es declara totalment enamorat del Maestro Joao, i els seus companys Alba Carrillo i ‘El Cejas’ han volgut aprofundir més sobre la sexualitat de Pol preguntant-li directament si es considera gai, a la qual cosa ell ha respost negativament, afirmant que no es considera gaisinó que li agraden «les noies i Joao», a banda d’afegir: «Sóc un noi súper obert, súper modern», ha insistit.  

 

A més, ha explicat que li agrada «agradar i m’agrada flirtejar. Vaig escriure-li perquè em va agradar el seu concurs a 'Supervivientes', i aleshores vam començar a quedar. Jo els deia als meus amics: 'Estic sentint una cosa que mai havia sentit per una persona del mateix sexe'», relatava Pol.

 

Pol Badía afirma que no és gai
Pol Badía afirma que no és gai | Telecinco

  

Alba Carrillo ha volgut indagar més sobre la relació entre Joao i ell, preguntant per com s’ho va prendre la seva família: «Als teus pares no els va xocar que estiguessis amb un home trenta anys més gran que tu, que és endeví i que surt a la tele?», a la qual cosa ell va contestar: «És clar que els va xocar. Va ser heavy el pas. Potser el dia de demà ho deixo amb en Joao, que Déu no ho vulgui, i mai més torno a estar amb un home».

La model també va voler indagar sobre els sentiments de Pol cap al vident, preguntant-li si de veritat li compensava aquella relació, i la resposta del català va ser clara: «Sí, perquè l’estimo. La gent em pregunta: Per què fas això? Perquè l’estimo, no puc dir una altra cosa».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari