Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sofía Suescun ataca verbalment Kiko Jiménez

Sofía Suescun perd la paciència i arremet contra Kiko Jiménez

L’exguanyadora de ‘GH’ i ‘Supervivientes’ va esclatar contra el jove pels comentaris que aquest estava fent sobre Estela Grande: «Vés-te’n a prendre pel cul!»

Sofía Suescun ataca verbalment Kiko Jiménez
Sofía Suescun ataca verbalment Kiko Jiménez | CATALUNYA DIARI

 

És evident que entre Kiko Jiménez i Sofía Suescun hi ha molta tensió fruit del flirteig entre el jove i Estela Grande mentre aquest concursava a ‘GH VIP 7’. La situació és tan complicada que no se sap amb certesa si continuen sent parella o si la seva relació sentimental s’ha acabat.

Durant la gal·la d’’El Debate’ del passat diumenge, la incomoditat que es respirava en l’ambient era molt evident.  Tanta pressió va fer que Sofía Suescun perdés la poca paciència que li quedava i arremetés verbalment contra Kiko Jiménez.

                                                                                                                   

Sofía Suescun esclata i ataca Kiko Jiménez

La tensió entre Jiménez i Suescun es va manifestar des del primer moment que els joves van trepitjar el plató de Telecinco. A sobre, fruit d’un missatge que Diego Matamoros havia dedicat a la seva parella, Estela, els dubtes sobre la relació de Sofía i Kiko van sortir a debat.

En concret, Jordi González, presentador del programa, va dirigir-se a l’exconcursant de ‘GH VIP 7’ per saber si li hagués agradat rebre un missatge d’amor de la seva parella en comptes de la seva mare mentre es trobava dins la casa de Guadalix.  La resposta va ser clara i concisa: «El senyal que esperava rebre era el de Sofía. Llavors, això em va desquadrar».

Va ser en aquest instant en què Sofía Suescun va reaccionar a les paraules de la seva parella o exparella: «Fixa’t que aquell era un moment per adonar-te’n de les coses que no estaven bé a fora i podries haver fet un gir al teu concurs i adonar-te que ho estaves fent malament, per lo d’Estela. I et va donar completament igual».

Aquesta reacció va encendre l’ambient i Kiko va afanyar-se a respondre:  «Això és un nou retret ara aquí? És que jo no anava a canviar res. De fet, si torno a tenir l’oportunitat d’estar dins la casa no canviaria res».

La pamplonesa no va mossegar-se la llengua i va intervenir de seguida: «El que acaba de dir és molt fort. Kiko, tu saps perfectament que l’actitud que has tingut amb Estela traspassa uns límits i m’ha molestat. Estàs dient que si tornes a entrar tindràs la mateixa actitud amb ella. De debò estàs dient això?»

Encara que Kiko no volia donar una resposta clara, finalment va afirmar que sí que mantindria la mateixa relació amb Estela si tornés a entrar al reality de convivència. Aquesta resposta va esgotar la paciència de Sofía, qui va arremetre contra el jove: «Doncs vés-te’n a prendre pel cul!».

Les col·laboradores del programa van felicitar Sofía per les seves paraules
Les col·laboradores del programa van felicitar Sofía per les seves paraules | TELECINCO

 

Aquesta resposta va ser celebrada pel públic i fins i tot algunes de les col·laboradores del programa van aplaudir-la. Ylenia, Ares Teixidó i María Jesús Ruiz van apropar-se a Sofía per felicitar-la per les seves paraules, mentre Kiko Jiménez procurava mantenir una expressió serena.

No obstant això, l’exconcursant va rectificar i va admetre que si tornés a participar a ‘GH VIP’ canviaria la seva actitud cap Estela per tal de no fer mal a Sofía. Així doncs, ella el va perdonar i la parella va fer-se un apassionat petó en el plató.

Els joves van acabar fent-se un petó de pel·lícula
Els joves van acabar fent-se un petó de pel·lícula | TELECINCO

 

També pots llegir...

  • Kiko Jiménez declara el seu amor a Sofia en la seva corba de la vida
  • Sofía Suescun s'oblida de Kiko Jiménez i flirteja amb un exconcursant de 'Supervivientes'