Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Josep Pedrerol critica durament al Barça i felicita a tots els cossos policials

El periodista català ha iniciat el programa comentant les polèmiques de la sentència del procés

Josep Pedrerol, a 'Jugones' | CatalunyaDiari.cat

Josep Pedrerol va voler començar el seu 'Chiringuito' parlant de tot el que va succeir a Catalunya després de conèixer la sentència del procés. El català sempre ha estat molt crític amb aquests temes.

Dures crítiques al F.C Barcelona

El periodista barceloní va iniciar el seu programa criticant l'actuació del Barça després del seu comunicat. «Es posiciona de manera descarada i clara a favor de l'independentisme», va comentar el presentador del 'Chiringuito'. Pedrerol creu que el club ha d'estar per sobre de qualsevol cosa i ha d'evitar aquest tipus de posicionament, tal com va fer l'altre equip de la ciutat, l'Espanyol. «Que un club faci una nota dient el que pensen tots, és enganyar a la gent».

«Els que esteu enfadats, perquè sentiu que us han tirat del club, us dic alguna cosa: el Barça està molt per sobre d'això. Ni cas», va afegir el periodista mostrant clarament el seu malestar.

Felicitacions als cossos policials

«Ha estat un dia complicat per a tots: pels que volen la independència i pels que volen que es compleixi la llei». Aquestes van ser les contundents paraules de Josep Pedrerol, intentant posar en ordre els seus pensaments.  El presentador va voler acabar el seu comentari enviant una abraçada molt forta als Mossos, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. «Aquesta nit, més que mai, el meu aplaudiment i el meu reconeixement. Sou molt bons», va concloure el català.

També et pot interessar...