Pedrerol es retoca una fotografia per semblar més prim i els seus seguidors l'enxampen

El presentador de 'El Chiringuito' reconeix haver utilitzat photoshop per reduir-se la panxa en una fotografia

Photoshop és el millor aliat per aquells que volen aplicar-se petits retocs estètics a les seves fotografies. Semblar més prim, esborrar algun granet o arruga o augmentar la mida dels pits  és cada vegada més fàcil, i amb una mica de pràctica i només uns minuts es poden aconseguir resultats increïbles. Ara bé, també és cert que s'ha d'anar molt amb compte, ja que només és necessari un petit error per ser enxampat.

Precisament això és el que li ha passat a Josep Pedrerol. El presentador de 'El Chiringuito' va penjar una fotografia al seu compte d'Instagram al costat del seu cotxe, acompanyada del text següent: «Avui m'acomiado del meu cotxe de tota la vida. Gràcies, amic. Espero que guardis els nostres secrets». Però la fotografia de Pedrerol no només anava acompanyada d'un missatge emotiu que dedicava al seu vehicle, sinó que també amagava un petit retoc a la panxa per semblar més prim.

Va penjar la fotografia original

Un petit error a l'hora de retocar la fotografia va ser el que va fer saltar totes les alarmes dels seus seguidors, que de seguida van adonar-se del que havia fet el periodista. En adonar-se que havia estat enxampat i que ja no hi havia marxa enrere, Pedrerol va decidir assumir l'error i va penjar la fotografia original, sense retocs.  Aquesta la va acompanyar de la frase «m'heu descobert. Aquesta és la mateixa imatge però sense Photoshop».

«Has quedat retratat»

Finalment, tot ha quedat en una anècdota. Mentre que Pedrerol ha desactivat els comentaris de la primera fotografia, la publicació sense retocs ja acumula centenars de comentaris, molts d'ells fent humor amb frases típiques del presentador. «Ets un crack», «Has quedat retratat» o «Has sigut un becari del Photoshop», li diuen. Tal com es pot veure en la fotografia, un petit bony en el cotxe és el que ha destapat el secret del català.

També et pot interessar...