SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

El moviment independentista 'Ens Veiem al Parlament' prepara un «cop d'estat» per la Diada

El líder del grup ha assegurat que estan preparats per proclamar la independència «de l'única manera: unilateralment»
El grup de gent independentista volen prendre el Parlament per a fer un cop d'estat | Cedida

 

El Parlament de Catalunya tindrà un dia mogut per la Diada. L'autodenominat líder del moviment pro-independència 'Ens veiem al Parlament' ha assegurat que el dia 11 de setembre, Diada de Catalunya, un grup de gent preparada assistiran al Parlament de Catalunya, amb la intenció de proclamar de forma unilateral la República. Així ho ha anunciat a través d'un manifest a Twitter.

 

Rubén, o conegut pel seu nom d'usuari @LeaderCatalonia, ha estat l'encarregat d'enregistrar i difondre el comunicat on s'anunciaven les seves intencions. «Un grup indeterminat de persones que volem la independència de Catalunya, anirem al Parlament a una hora que encara no direm, farem les accions oportunes per assaltar el Parlament i donar un cop d'estat per fer arribar la independència, de l'única manera que es pot fer: unilateralment».

 

Gran crítica als partits independentistes

A més, durant el seu comunicat, ha volgut ser molt crític amb els partits i associacions independentistes que estan al capdavant del moviment en aquests moments. «Tots els partits i moviments cívics —Òmnium, ANC...— no són independentistes, no volen la independència. Treballen per Espanya». També ha afegit que l'únic que volen fer és «allargar el procés per finalment arribar a un referèndum trampa», com va ser el cas d'Escòcia, el que ell nomena com una «tupinada», i a més assegura que «això, no deixarem que passi».

 

Rubén ha cridat a la gent a col·laborar amb l'acció, ja que assegura que «cal fer una acció molt forta per a ser vistos arreu del món, i que la gent vegi que nosaltres anem de veritat per la independència».

 

Reaccions a Twitter

No han estat poques les reaccions que s'han generat a partir d'aquesta publicació, més negatives que a favor de la iniciativa. Entre tots els comentaris que ha arribat a tenir, s'hi troben les persones que l'increpen per ser una amenaça per la independència o que, per contra, treuen alguna burla del que ha anunciat. A més, entre els comentaris, hi ha hagut gent que també l'ha increpat de farsant, ja que no és la primera vegada que anuncia tenir una primícia, la qual finalment ha resultat ser falsa

 

 

 

 

També et pot interessar...