Andrea Borreguero, nova reportera de 'El Chiringuito de Jugones'

'El Chiringuito' incorpora un nou fitxatge: Andrea Borreguero

L'exfutbolista i reportera s'encarregarà de cobrir la informació del Barça i debutarà diumenge vinent amb el partit Barça-Betis

El programa de futbol ‘El Chiringuito’ torna de vacances i ho fa amb un nou fitxatge a l’equip: la periodista Andrea Borreguero, que s’encarregarà d’ara endavant de cobrir la informació del Barça. 

 

Aquesta catalana, nascuda a Barcelona i de 23 anys, és el nou rostre que podrem veure a ‘El Chiringuito’, i debutarà diumenge vinent al Camp Nou, informant de tot el que succeeixi en el partit de lliga que el Barça jugarà contra el Betis. La nova reportera es mostrava feliç i il·lusionada per la seva nova etapa vital: «Estic molt contenta i agraïda per l’oportunitat de formar part d’aquesta família (...) La redacció m’ha rebut súper bé. Vinc amb molta il·lusió i moltes ganes de treballar».

Quin és el currículum d’aquesta barcelonina?

Andrea Borreguero ha sigut port3era durant 13 anys consecutius
Andrea Borreguero ha sigut portera durant 13 anys consecutius | Atresmedia

 

La passió d’Andrea Borreguero és el futbol i així ho demostra el seu currículum, ja que ha estat tota la vida lligada a aquest esport, jugant de portera 13 anys consecutius i arribant a l’àmbit nacional amb l’equip català U.E Sant Andreu. El 2015 va traslladar-se a Cancun, emprenent una nova etapa futbolística, centrada aleshores en el futbol americà, mentre s’especialitzava en periodisme i mitjans audiovisuals; va ser allí on va convertir-se en la millor jugadora de la lliga en la seva posició.

 

També et pot interessar...