Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos i Rocío Carrasco

Terelu Campos es nega a participar a ‘GH VIP’ i a ‘Supervivientes’

La germana de Carmen Borrego ha insistit en el fet que davant d’una possible oferta rebutjaria participar en ambdós realities: «Si em fico allà, em cremaré molt»

Terelu Campos i Rocío Carrasco
Terelu Campos confessa que no vol participar a 'GH VIP' ni a 'Supervivientes' | GTRES

Després del seu trasllat com a col·laboradora al plató de ‘Viva la Vida’, Terelu Campos no té gens d'interès per aventurar-se en algun altre projecte de Telecinco. Encara que està declinant ofertes de treball, els rumors asseguren que la filla de María Teresa Campos està passant per una complicada situació econòmica.

Terelu Campos no vol participar a ‘GH VIP’ ni a ‘Supervivientes’

Coneguda per haver estat col·laboradora a ‘Sálvame’ juntament amb Belén Esteban i altres celebritats, Terelu ha confessat que ha rebutjat una molt bona oferta econòmica per convertir-se en una de les concursants de ‘Supervivientes 2019’.  «Em van trucar aquest any per anar-hi, però vaig dir que no. Tampoc vaig voler els detalls», explica l’excompanya de plató de Belén Esteban.

Encara que han aparegut molts rumors que l’assenyalen com a possible participant de ‘GH VIP’, la col·laboradora ho ha desmentit explicant que Mediaset no li ha proposat cap oferta per aparèixer en aquest reality. Si en algun moment succeís, ha deixat ben clar que ho rebutjaria:  «’Gran Hermano VIP’ mai me l’han ofert, però si em fico en això, em cremaré molt. Per ara no. Crec que em queda molta vida. Com està la televisió a Espanya, no m’agrada molt», comenta Terelu Campos amb molta sinceritat.

La germana de Carmen Borrego no és l’única de la família en ser assenyalada com a possible concursant de ‘GH VIP’. El nom de la seva filla, Alejandra Rubio, s’ha fet escoltar entre els possibles noms que entraran a formar part de la pròxima edició del reality de convivència.

Visiblement emocionada, Terelu confessava «que els meus nens, els meus Javis, confiessin en mi i decidissin escriure un paper per a mi, ha estat el millor que m’ha pogut ocórrer aquest any». A més, ha demostrat la il·lusió i les ganes que té de continuar dins la sèrie: «Tant de bo hi hagi moltes més temporades de ‘Paquita Salas’ i els Javis comptin amb mi. Seria un altre regal».

També pots llegir...