Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez de vacances

Jorge Javier Vázquez parla de les seves aventures sexuals

El presentador de ‘Sálvame’ ha confessat algunes de les seves peripècies sexuals i ha declarat haver participat en trios: «He fet trios i sempre hi ha un que es queda despenjat»

Jorge Javier Vázquez de vacances
El presentador de 'Sálvame' ens explica les seves aventures sexuals  | Instagram @Jorgejaviervazquez

 

Jorge Javier Vázquez, una de les personalitats amb més fama de Telecinco, sempre crida l’atenció per les seves declaracions, sovint pujades una mica de to.  Ara, el presentador de ‘Sálvame’ ha fet públics més secrets de la seva vida sexual, i ha confessat haver participat en trios.

Jorge Javier Vázquez confessa haver fet trios

El periodista badaloní ha tornat a parlar de les seves peripècies sexuals a la seva columna setmanal de la revista ‘Lecturas’, i ha explicat amb tota naturalitat que «sempre que es produeix un trio un es queda més o menys despenjat. No és que m’ho hagi explicat un amic, com els he fet sé del que estic parlant». A continuació, ha afegit el següent: «Quan et toca ser el despenjat intentes cridar l’atenció de la manera més absurda perquè fa ràbia veure que els altres dos estan tan compenetrats i tu tan deixat».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quisiera ser un pez

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

El que no ha compartit el presentador és l’edat amb la qual va gaudir d’aquestes aventures sexuals. Si bé va mantenir fins a l’any 2018 una relació amorosa amb Paco, amb qui va estar sentimentalment durant deu anys, la ruptura li ha servit per viure novament els avantatges d’estar solter: «Vull divertir-me», declarava Jorge Javier Vázquez, després d’haver passat un temps superant el desamor amb la seva exparella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No sin mi mosquitera.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

La vida del periodista va fer un gir radical quan, el passat mes de març, va patir un ictus que no va costar-li la vida per molt poc. Una de les primeres visites que va rebre a l’hospital va ser la de Paco, i més tard va instal·lar-se a viure amb ell per cuidar-lo durant la rehabilitació.  Fins i tot, aquest estiu han gaudit junts de les vacances i alguns rumors asseguren que s’estan donant una segona oportunitat per emprendre una nova relació junts.

També et pot interessar...