Les infantes, juntes en el funeral del seu íntim amic Germán López Madrid

Les infantes, juntes en el funeral del seu íntim amic Germán López Madrid

La relació d'amistad era molt profunda

El darrer dilluns 14 d’octubre, les infantes Helena i Cristina assistien juntes al funeral de Germán López Madrid, amic íntim de la família i president de Volvo. Una mort que les ha afectat profundament a causa de  la relació d’amistat que des de la infància existia entre elles, el rei Felip VI, i els germans López Madrid.

Una profunda relació d'amistat

D’aquesta prolongada amistat amb els germans López Madrid se’n va beneficiar fins i tot la reina Letícia, quan va compartir classes de ioga amb Javier López Madrid (en aquell moment se’l va anomenar ‘compiyoga’). A més a més, el difunt Germán López Madrid i la seva esposa s’han mantingut al costat de la infanta Cristina durant els seus temps més difícils marcats pel procés judicial del seu marit Iñaki Urdangarin, i entre els fills d’ambdues famílies s’ha generat a la vegada una molt bona amistat, arribant a compartir vacances junts.

La relació d’amistat entre les dues famílies és tan profunda, que en el moment en què la infanta Helena i la infanta Cristina van conèixer la defunció de Germán, van traslladar-se a l’instant al domicili dels López Madrid per donar-los el condol de forma privada.

 

Les infantes han volgut estar al costat de la família López Madrid en tot moment
Les infantes han volgut estar al costat de la família López Madrid en tot moment | CatalunyaDiari.cat

 

En el citat funeral, que es va celebrar a la Iglesia de Los Jerónimos de Madrid, a més de les infantes,  es van reunir cares molt conegudes i relacionades amb la família reial com l’ex secretari de les dues infantes, Carlos García Revenga, Fernando Martínez de Irujo, així com l’exmarit de la infanta Helena, Jaime de Marichalar.

També et pot interessar...