La infanta Cristina refà la seva vida sense Iñaki Urdangarin

Està convençuda de poder recuperar la seva estabilitat emocional, la seva agenda i el seu fresc somriure

La infanta Cristina pels carrers de Ginebra | CatalunyaDiari.cat

La infanta Cristina ha decidit tancar la porta que la mantenia lligada a la pena de presó del seu marit, Iñaki Urdangarin, i ho ha fet per a seguir amb la seva vida allunyada de polèmiques i soledat.

Després de diversos anys gairebé apartada al 100% de la seva vida social, la germana de l'actual rei d'Espanya ha reprès les regnes de la seva vida. Tot i que Urdangarin, que compleix una condemna de cinc anys i deu mesos de presó per la seva implicació en el cas de corrupció Nóos, ja gaudeix del seu primer permís penitenciari, Cristina està farta d'esperar.

Cristina, decidida a recuperar la seva vida social

En aquest sentit, i segons publica 'Cotilleos', la infanta tindria la intenció de tornar a quedar amb amics, de deixar-se veure per algun acte públic i, sobretot, d'abandonar la seva cara plena de tristor. I és que les persones més pròximes a Urdangarin asseguren que no està passant pel seu millor moment.

De fet, actualment estaria vivint un autèntic drama personal que no el deixaria viure tranquil psicològicament. El seu estat d'ànim no és el millor i, malgrat la seva sortida de la presó una vegada a la setmana per a dur a terme un servei voluntari en un centre madrileny, la seva moral hauria minvat de forma considerable.

urdangarin VOLUNTARI
Iñaki Urdangarin surt del seu voluntariat al Hogar Don Orione | Catalunya Diari

 

Un abans i un després en la monarquia espanyola

Cal recordar que el cas de corrupció en el qual està implicat va canviar el rumb de la monarquia espanyola i, per molt que acabi la seva condemna, el seu cognom quedarà marcat i recordat per sempre. Per aquest motiu, Cristina no pot esperar més a què el seu marit canviï d'actitud i està convençuda de poder recuperar la seva estabilitat emocional, la seva agenda i el seu fresc somriure.

També et poden interessar...


Comentaris
Joan.
Eso les pasa por meter la mano en el cajon ajeno.

envia el comentari