Raquel Morillas treballa a l’ONCE: «Puc beneficiar-me de la discapacitat»

La concursant de la tercera edició de ‘Gran Hermano’ ha explicat que l'associació està obligada a donar feina a les persones cegues

 
Raquel Morillas, de 'Gran Hermano' a treballar a l'ONCE
Raquel Morillas, de 'Gran Hermano' treballa a l'ONCE gràcies a la discapacitat visual que pateix | GTRES

Raquel Morillas, ex concursant de ‘Gran Hermano 3’, ha anunciat a través del seu canal de YouTube la seva nova etapa professional: treballar l'ONCE. Així doncs, ha estat ella mateixa la que ha explicat, visiblement il·lusionada, que feia temps que estava plantejant-se formar part d’aquesta associació. Ara s’ha aventurat a intentar-ho: «Si Déu vol, començo a treballar a l'ONCE. Sobretot, si sóc capaç de passar els quatre dies de formació i l’examen», explicava amb detall Morillas.

Aquesta és una nova oportunitat laboral per Raquel després de passar per un difícil moment vital amb el divorci de la seva anterior parella. Ara, Morillas manté una relació sentimental amb Noah, amb la qual es mostra molt implicada i immensament feliç. 

Raquel Morillas explica el seu interès per treballar a l’ONCE

La sevillana, que sempre ha tingut un esperit aventurer, s’ha proposat tornar a estudiar i superar-se a si mateixa: «Molt interessant a la meva edat tornar a estudiar. Vaig patir un accident amb unes seqüeles que són de per vida i això em fa tenir una discapacitat, i gràcies a Déu, puc beneficiar-me d’això». L’exconcursant podrà aconseguir el seu objectiu si s’esforça i treballa de valent: «Aguantaré si ho faig bé, si no me’n vaig al carrer com tothom», explicava. 

A més a més, durant el vídeo que ha compartit al seu canal de YouTube, Raquel ha parlat també de les classes que ha rebut de formació: «Estic desitjant posar-me al carrer, a treballar, passar la formació ja. Estava desitjant que arribés aquest moment». Voler formar part de l’ONCE ha estat una lliçó per a ella, i moltes de les coses que ha après les ha manifestat als seus seguidors: «No sabia que si ets cec, l’ONCE està obligada a donar-te feina i a cuidar-te. No sabeu els diners que es gasta perquè puguin haver-hi gossos per la gent que no veu».

Amb molta motivació i determinació, Morillas ha mostrat l’orgullosa que està d’aquest repte i la felicitat que sent després d’haver aprovat els exàmens. A partir ara «he d’esperar per poder anar a fer la formació amb la gent ja veterana i només són dos dies d’aquesta formació. Amb la qual cosa de seguida em veureu amb l'armilla de l’ONCE i a repartir il·lusió. Tant de bo doni molts premis. Estic molt feliç».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari