Raquel Morillas de 'GH 3' s'estrena com a venedora de cupons de l'ONCE

La madrilenya va patir un accident durant l'estiu de l'any 2003 que li van causar una discapacitat visual

Raquel Morillas
Raquel Morillas de 'GH 3' s'estrena com a venedora de cupons de l'ONCE | Mediaset

La seva estança a la casa de 'Gran Hermano' va ser d'allò més polèmica i li va permetre fer el salt al món de la faràndula, però els excessos i el greu accident que va patir l'any 2003 van canviar per complet la seva vida. Ara, Raquel Morillas torna a ser notícia i per un bon motiu: ha començat a treballar com a venedora de cupons de l'ONCE.

Les seqüeles de l'accident que va patir

La madrilenya s'ha servit del seu canal a Youtube per donar a conèixer aquesta novetat de la seva vida: «Com ja sabeu, vaig tenir un accident. Evidentment, vaig patir unes seqüeles que arrossegaré de per vida, i això em fa tenir una discapacitat i, gràcies a Déu, puc beneficiar-me'n», explicava l'exconcursant d'allò més emocionada.  

Com no podia ser d'altra manera, Morillas ha hagut d'assistir a un curs de formació i superar diverses proves i exàmens abans de començar a treballar per a l'empresa que treballa per aconseguir la inclusió de persones cegues i amb discapacitat.

Morillas va bromejar amb la ludopatia que va patir

En aquest sentit, i adoptant un to humorístic, explicava que tan sols havia fallat dues de les 23 preguntes amb les quals comptava l'examen final. «Com no he d'aprovar quelcom del joc, si sóc una addicta!».

Amb tot, Morillas va voler afegir un matís a la seva afirmació, fent patent que «ja no ho sóc, però ho he sigut. Tot el que sigui del joc, jo sóc la 'number one'». Cal recordar que l'exconcursant ja va confessar que va superar una ludopatia anys enrere.

La madrilenya concloïa el vídeo expressant que «estic desitjant que em veieu amb l'armilla fluorescent i que em prenguin els cupons de les mans».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari