El canvi de vida radical de Chari Lojo, exconcursant de ‘GH 12’

Qui va ser una gran revelació durant la dotzena gal·la de ‘Gran Hermano’, Chari Lojo estava desapareguda de l’escena televisiva i ara ens ha sorprès a la presó de Ceuta

Chari Lojo va adquirir fama gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano 12'
Chari Lojo va adquirir fama gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano 12' | Instagram @chari_lojo_devesa

Chari Lojo, coneguda per la seva participació a ‘Gran Hermano 12’, va fer-se popular entre l’audiència del reality de convivència de Telecinco gràcies al seu caràcter extravertit, sensualitat i físic enlluernador. La seva expulsió del programa la va conduir a aparèixer en diversos platós de televisió i a continuar adquirint fama amb les seves col·laboracions. No obstant això, feia molt de temps que no es tenia cap notícia de l’andalusa.

Chari Lojo es trasllada a la presó de Ceuta

Gràcies al diari ‘El pueblo de Ceuta’, hem descobert que Chari Lojo ha viatjat a aquesta ciutat per instal·lar-s’hi i emprendre una nota etapa professional totalment oposada a la seva faceta mediàtica. El motiu és haver aprovat unes oposicions que li permetran treballar de funcionària de presons, una feina totalment contraposada a la seva imatge pública.

Chari Lojo
Chari Lojo ha decidit emprendre una nova trajectòria professional com a funcionària de presons| Instagram @chari_lojo_devesa

 

Així doncs, el mitjà de comunicació de Ceuta ha afirmat que Lojo està duent a terme una estada de pràctiques a la presó de Fuerte Mendizábal des de fa uns quants mesos, i que la vida que està portant és totalment diferent de la que portava davant les càmeres de televisió.

Cal recordar que l’últim cop que va aparèixer a la televisió va ser amb motiu de l’emissió del programa ‘El Reencuentro, 10 años después’ l’any 2011, i més endavant a ‘GH VIP 13’ després de l’expulsió de Los Chunguitos i de Kiko Rivera l’any 2015. Des de llavors, poc se sabia d’aquesta celebritat mediàtica, i molt menys dels seus nous interessos laborals. Ara, sabem que està treballant en una presó de Ceuta després d’haver aconseguit aprovar les oposicions. Es tracta d’un gir de 180 graus en la seva vida, i sens dubte serà convidada a ‘Sábado Deluxe’ per ser entrevistada sobre aquesta nova aventura laboral.

La vida de l'andalusa mediàtica ha fer un gir de 180 graus
La vida de l'andalusa mediàtica ha fer un gir de 180 graus | Instagram @chari_lojo_devesa

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari