La melancolia d'Isabel Pantoja durant el 35è aniversari de la mort de Paquirri

La cantant ha enviat un ram de flors a la seva tomba com fa cada any, en el qual s'hi llegeix: «La teva esposa i fill»

Isabel Pantoja i Paquirri
Isabel Pantoja i Paquirri | INSTAGRAM

Avui dijous, es compleixen 35 anys de la mort del torero Paquirri a la plaça de toros de Pozoblanco, Córdoba. Isabel Pantoja, com cada any, ha volgut recordar al que va ser el seu gran amor amb una fotografia a les xarxes i un emotiu missatge: «Romandràs eternament en el cor dels qui et vam estimar i et seguim estimant».

La vídua del torero sempre ha recordat al que considera va ser el gran amor de la seva vida: «Va ser la història més bonica que et puguis imaginar», relatava la 'tonadillera' quan estava a 'Supervivientes', «el meu lloc està amb ell. Jo no em podré casar mai més amb ningú, ni estimar ningú com el vaig estimar a ell. Ell era la felicitat completa, la persona que més he estimat en tota la meva vida».

Tal com fa cada any, la cantant ha enviat unes flors blanques a la tomba del difunt Paquirri, amb el següent missatge: «La teva esposa i fill», col·locades als peus de l’escultura del torero, tal com ha compartit Isabel Pantoja en una fotografia, on també es podia veure el ram que li havia deixat la germana de Paquirri, Teresa Rivera, amb una banda on es podia llegir: «T’estima la teva germana».

 

Estàtua en honor a Paquirri situada sobre la tomba del torero
Estàtua en honor a Paquirri situada sobre la tomba del torero | Lagencia Grosby

 

Els seus fills mantenen viu el seu record

Tot i complir-se 35 anys de la seva mort, el record del torero segueix marcant la vida dels seus tres fills, tal com reconeixia Fran Rivera, que va concedir ahir una entrevista a Telemadrid per parlar del seu pare: «Cada dia m’assemblo més a la meva mare, però la part del sacrifici l’he heretat del meu pare», afirmava l’extorero, que també va lamentar-se pels objectes personals que després de la mort del seu pare van quedar-se a Cantora i que avui dia, encara segueix sense poder recuperar per culpa de la negativa d'Isabel Pantoja.

Fran Rivera i Cayetano, fills de Paquirri, fruit de la relació del torero amb Carmina Ordóñez, també han volgut recordar la figura del seu pare en un dia tan assenyalat, compartint una fotografia de la seva infantesa, la qual Fran ha titulat: «El lloc més segur on m’he sentit mai».

 

Fran Rivera de petit al costat del seu pare
Fran Rivera de petit al costat del seu pare | INSTAGRAM

 

Cayetano Rivera de petit sobre les espatlles de Paquirri
Cayetano Rivera de petit sobre les espatlles de Paquirri | Instagram

 

També et pot interessar...

  • Asraf li falta el respecte a Isabel Pantoja durant una trucada telefònica
  • Chabelita s’enfonsa per l’absència de la seva mare durant el seu debut musical


Comentaris

envia el comentari