Els reis d'Espanya

Els Reis visiten la zona afectada pels incendis a Canàries

Està previst que en els pròxims dies els monarques també se solidaritzin i interessin pels desperfectes que la gota freda

Els reis d'Espanya han visitat aquesta setmana les zones afectades per l'incendi de Gran Canària del passat estiu. Felip VI i Letícia van traslladar-se fins al lloc en helicòpter i, des d'allà, van poder sobrevolar les zones que més van patir el perill de les flames.

Concretament, els monarques van anar fins al mirador de la Degollada de La Paloma, punt intermèdia entre les localitats de Valleseco i Tejeda. Minuts més tard, acompanyats pels alcaldes d'ambdues localitats afectades, van poder presenciar des de l'aire la magnitud de la tragèdia.

El rei Felip saludant als veïns de canàries
Els reis van saludar als veïns de la zona afectada | Lecturas

 

Van poder parlar amb alguns dels especialistes que van formar part de l'operatiu

Paral·lelament, van poder parlar amb alguns dels especialistes que van formar part de l'operatiu destinat a sufocar les flames. Més enllà de la visita més protocol·lària, els reis també van voler mostrar el seu suport i ànims a la població i, per tant, van decidir saludar a totes les persones que s'aplegaven als voltants de la seu del govern espanyol a Canàries.

En la mateixa línia, està previst que en els pròxims dies els monarques també se solidaritzin i interessin pels desperfectes que la gota freda  va provocar la setmana passada en diversos punts de la geografia espanyola.

La reina Letícia
La reina Letícia va saludar als especialistes que van treballar a la zona | Lecturas

 

Concretament, s'espera que els reis visitin la localitat d'Arganda del Rey i que, més tard, facin el mateix en punts com Los Alcázares, Múrcia i Orihuela, a Alacant. D'aquesta forma, Felip i Letícia volen mostrar el seu suport a tots els afectats per unes catàstrofes que, sense cap mena de dubte, marquen un abans i un després en la vida de les persones afectades.

També et poden interessar...