Susana Megan retocant-se els llavis

Susana Megan s'infiltra àcid hialurònic als llavis

El nou aspecte de la influencer sembla d'allò més natural i afavoridor

Avui en dia és estrany el famós que no s'hagi sotmès una vegada en la seva vida a un retoc estètic. La necessitat d'estar contínuament pletòrics davant les càmeres i les seves fotos a les xarxes socials, els porta a retocar-se estèticament per a veure's, senzillament, espectaculars.

Aquest és el cas de la influencer Susana Megan, que ha compartit a través del seu canal a Mtmad el seu darrer retoc: un augment de llavis. Tot i que ella celebra que li encanta com li queda el resultat, el cert és que la seva intervenció és tan subtil que, a simple vista, gairebé ni es nota.

L'experiència de retocar-se els llavis

Això no obstant, Megan va voler compartir amb els seus seguidors l'experiència i es va gravar abans de fer-se la millora, mentre li feien i després. En aquesta ocasió, només es tractava d'injectar àcid hialurònic a les zones on volia que el llavi semblés més gran. Així doncs, amb només unes punxades, la influencer va donar per acabada la intervenció.

Susana Megan retocant-se els llavis
Susana Megan després de sortir del seu retoc | Mtmad

 

Una vegada ja fora del centre d'estètica, Megan va voler compartir també com se sentia després del retoc i quin era el seu aspecte real. Amb uns llavis unflats i les marques de les agulles, Megan va voler tranquil·litzar als seguidors, tot dient que les primeres hores era normal que el seu aspecte estigués inflamat i que, a més a més, mostrés els blaus de les agulles.

Ara bé, tal com també va demostrar dies següents a la intervenció, el nou aspecte de la influencer sembla d'allò més natural i afavoridor. Un exemple que si s'utilitzen aquest tipus de pràctiques de forma responsable, el resultat pot ser fantàstic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasión de gavilanas

Una publicación compartida por SUSANA MEGAN (@susana_megan) el

També et poden interessar...