Susana Megan s'infiltra àcid hialurònic als llavis

El nou aspecte de la influencer sembla d'allò més natural i afavoridor
Susana Megan es va infiltrar àcid als llavis | Mtmad

 

Avui en dia és estrany el famós que no s'hagi sotmès una vegada en la seva vida a un retoc estètic. La necessitat d'estar contínuament pletòrics davant les càmeres i les seves fotos a les xarxes socials, els porta a retocar-se estèticament per a veure's, senzillament, espectaculars.

 

Aquest és el cas de la influencer Susana Megan, que ha compartit a través del seu canal a Mtmad el seu darrer retoc: un augment de llavis. Tot i que ella celebra que li encanta com li queda el resultat, el cert és que la seva intervenció és tan subtil que, a simple vista, gairebé ni es nota.

 

 

L'experiència de retocar-se els llavis

Això no obstant, Megan va voler compartir amb els seus seguidors l'experiència i es va gravar abans de fer-se la millora, mentre li feien i després. En aquesta ocasió, només es tractava d'injectar àcid hialurònic a les zones on volia que el llavi semblés més gran. Així doncs, amb només unes punxades, la influencer va donar per acabada la intervenció.

Susana Megan després de sortir del seu retoc | Mtmad

 

 

Una vegada ja fora del centre d'estètica, Megan va voler compartir també com se sentia després del retoc i quin era el seu aspecte real. Amb uns llavis unflats i les marques de les agulles, Megan va voler tranquil·litzar als seguidors, tot dient que les primeres hores era normal que el seu aspecte estigués inflamat i que, a més a més, mostrés els blaus de les agulles.

 

Ara bé, tal com també va demostrar dies següents a la intervenció, el nou aspecte de la influencer sembla d'allò més natural i afavoridor. Un exemple que si s'utilitzen aquest tipus de pràctiques de forma responsable, el resultat pot ser fantàstic.

 

També et poden interessar...