La reina Letícia reutilitza un vestit de Zara de només 19,99 euros

La monarca va assistir a l'acte organitzat per l'AECC al Museu d'Art Reina Sofia de Madrid

La reina Letícia
La reina Letícia va acudir a l'acte de l'AECC | Lecturas

La reina Letícia ha demostrat en moltes ocasions que, per anar guapa, no cal gastar-se molts diners. Malgrat que a la reina també li agrada vestir de grans dissenyadors, no té cap mena de problema en recórrer a marques més assequibles per a tots els ciutadans.

aquest sentit, el passat 19 de juliol, la dona del rei Felip VI va sorprendre a tots amb un vestit de Zara que només costava 19,99 euros. Ara, dos mesos després, la reina ha decidit reutilitzar la peça i tornar-la a lluir amb més estil i classe que mai.

Va tornar a sorprendre els assistents

Concretament, Letícia va acudir el passat 24 de setembre a l'acte principal de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) amb motiu del Dia Mundial de la investigació en càncer, que va tenir lloc al Museu d'Art Reina Sofia de Madrid. Així doncs, la reina va decidir tornar a sorprendre els assistents i va aparèixer amb l'esmentat vestit. 

La reina Letícia
La reina Letícia va sorprendre als assistents amb el seu 'look' | Lecturas

 

Un vestit de tweed en tonalitats blaves

Es tracta d'un vestit de tweed en tonalitats blaves, amb escot tipus 'barco' i botons joia. La part baixa de la faldilla és més ampla i té un disseny perfecte que li dóna vol i comoditat. Cal recordar que aquest vestit pertany a la col·lecció de primavera/estiu 2019 de Zara i que, és l'exemple perfecte, que per anar elegant i marcant la diferència només s'ha de tenir idea en el moment d'escollir el 'look' perfecte. Finalment, Letícia va combinar la peça amb unes sabates de color blau marí, el cabell sense lligar i només ondulat, un maquillatge suau i natural i unes arracades en forma d'estrella amb diamants.

La reina Letícia
El vestit de la reina és de Zara i només costa 19,99 euros | Lecturas

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari