La col·laboradora Mila Ximénez

L'últim retoc estètic de Mila Ximénez no convenç els seus seguidors

S'ha sotmès a un tractament d'àcid hialurònic i toxina botulínica a la Clínica Làser Fusió de Madrid

Els col·laboradors de 'Sálvame' viuen de les crítiques, de les seves opinions sobre altres famosos i sobre les gairebé diàries polèmiques que es generen al programa estrella de les tardes de Telecinco. Però a ningú que se li escapa que els col·laboradors també viuen de la seva imatge.

Per aquest motiu, aprofiten cada nova oportunitat per a posar-se a punt, per a retocar-se i per a lluir sempre perfectes. Aquest és cas de la periodista Mila Ximénez que, una vegada més, s'ha sotmès a un petit retoc estètic per a estar preparada i radiant de cara a les seves vacances estivals. 

Un tractament d'àcid hialurònic i toxina botulínica a la Clínica Làser Fusió de Madrid

Lluny d'amagar-se o ocultar aquest tipus de pràctiques, personatges com Ximénez s'omplen d'alegria de poder compartir-los amb els seus seguidors a les xarxes socials. Així doncs, Ximénez ha aprofitat el seu perfil d'Instagram per explicar que s'ha sotmès a un tractament d'àcid hialurònic i toxina botulínica a la Clínica Làser Fusió de Madrid. 

Ara bé, no tothom és partidari de la cirurgia estètica i les crítiques per la seva nova intervenció no van trigar a arribar. Ximénez va haver de suportar comentaris com: «Vigila amb els tractaments perquè ja t'estàs desfigurant», «Amb tots aquests retocs que portes a sobre fins i tot la bruixa de Blancaneus estaria guapa, per mi si vols, no tornis més», «Què t'han fet a la boca, no m'agrada gens. Sembles el Joker», o «Vigila, et comences a assemblar a una nina de revetlla, ja no pots ni tancar la boca». 

Va aparèixer amb un nou rostre en la darrera gala de 'Supervivientes'

Però més enllà de fer cas a les crítiques, Ximénez es va retocar tal com tenia previst i va aparèixer amb un nou rostre en la darrera gala de 'Supervivientes'. Com era d'esperar, alguns dels teleespectadors van tornar a comentar el poc que els hi agrada que la periodista s'hagi retocat tan sovint la cara. «Ja t'has posat unflada de botox», o «Ni set veuen els ulls!», van ser alguns dels comentaris que van demostrar que, encara que ella es vegi molt guapa, la majoria de persones són més partidàries de la naturalitat de la pell i les expressions facials dels seus referents a la televisió.

 

També et poden interessar...