URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Cristina Castaño, víctima d'una estafa que utilitza la seva imatge i nom

La marca oferia un producte estrella per aprimar-se havent modificat fotografies de la coneguda actriu
Cristina Castaño és molt coneguda pel seu paper a 'La que se avecina' | Instagram

 

L'actriu Cristina Castaño, molt coneguda pel seu paper a la sèrie 'La que se avecina', ha estat víctima d'una estafa que ha utilitzat la seva imatge com a reclam publicitari.

 

Concretament, i segons ha publicat ella mateixa a través del seu perfil d'Instagram, la marca oferia un producte estrella per aprimar-se. En aquest sentit, utilitzava la seva imatge i, fins i tot, falses declaracions en les quals s'explicava com l'actriu havia aconseguit perdre fins a 20 quilos gràcies al consum d'aquest producte.

 

 

L'aclariment clar i concís de l'actriu

Tot i que Castaño no és l'únic personatge públic que ha estat víctima d'aquesta mena d'estafa, ella ho ha tingut clar i ha decidit aclarir els fets i advertir tots els seus seguidors que ni ha utilitzat aquest producte, ni ha format part d'una campanya publicitària per a publicar-lo.

 

A més a més, davant de la proposició que fa el suposat producte per a perdre pes, Castaño ha volgut deixar clar que: «L'únic mètode que existeix és dieta sana i esport. Així que molta atenció amb aquests falsos anuncis que us prometen estar primes miraculosament quan l'únic que volen és els nostres diners a còpia d'enganyar-nos. Al·lucino que hagi algú a l'altre costat de l'ordinador que sigui capaç de parlar per mi, engrassir les meves fotos i mentir d'aquesta forma a noies joves».

 

I és que, segons l'actriu, les fotos que utilitza la marca han estat retocades amb Photoshop i ni tan sols mostren el cos real de Castaño. «En els temps en els quals estem... Espero que no us ho hagueu cregut moltes i no s'hagin embutxacat diners a costa nostra», sentencia la indignada actriu.

 

També et poden interessar...