URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Així és avui dia l'empresària Gigi Howard, exparella del rei Felip VI

L'emprenedora triomfa amb la marca SiO, una línia de pegats de silicona per a l'escot i el cos
El rei Felip va estar sortint amb Gigi Howard | Cedida

 

Gigi Howard es va convertir en un personatge públic fa al voltant de vint anys arran de la seva relació sentimental amb el llavors príncep Felip.

 

Després del pas dels anys, aquell príncep ja és rei d'Espanya i aquella joveneta Howard és una reconeguda empresària americana. Concretament, l'emprenedora triomfa amb la marca SiO, una línia de pegats de silicona per a l'escot i el cos clínicament provats i que serveixen per a suavitzar les arrugues durant la nit.

 

 

El secret de l'èxit de Howard

Però gràcies al reportatge que li han fet a la revista 'Authority Magazine', hem pogut saber que l'èxit de Howard no és fruit de la causalitat, ni l'atzar, ni la sort. L'èxit d'aquesta dona és gràcies al seu esforç diari, a la seva capacitat de lluita i superació i, sobretot, gràcies a l'exemple que li ha donat des de petita una de les persones més importants a la seva vida: el seu pare.

 

«El meu pare va començar a treballar en una companyia telefònica quan tenia 18 anys. Després de molts anys de molta feina i dedicació, va acabar convertint-se en president d'aquella mateixa empresa a Geòrgia. Em va ensenyar que les coses no et vénen donades i que si alguna cosa realment vols aconseguir, has de treballar per aconseguir-ho». Tanmateix, explica que: «Quan era més jove volia una canya de pescar i per aconseguir-la vaig haver d'estar recollint pinyes del jardí durant una setmana.

 

 

A través de l'exemple del meu pare vaig aprendre el valor d'un dòlar i el dur que s'ha de treballar». Així doncs, amb l'exemple del seu pare, Howard és ara una empresària referent als Estats Units i ha pogut aprendre i descobrir que, quan formes la teva pròpia empresa, no has de sentir-te cap de ningú, sinó una peça més fonamental en l'equip de treball.

 

 

També et poden interessar...