URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Inaki Urdangarín estudia un màster de Psicologia des de la presó

Ha decidit ocupar així el seu temps lliure arran del tancament del pati on realitzava exercicis i corria
Iñaki Urdangarín en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Fa pocs dies, ens assabentàvem que Iñaki Urdangarín no podrà trepitjar el pati de la presó on habitualment realitzava esport, corria o bé passejava. Es tracta d’un pati privat del qual gaudia l’exesportista i marit de la infanta, però amb les altes temperatures de l’estiu, que arriben en aquell entorn als 50 graus, s’ha clausurat la seva estança allí.

 

Arran d’això, i segons ha informat la revista ‘Corazón’, Iñaki ha decidit començar uns estudis per ocupar totes les hores de les quals disposa a dins la garjola; es tracta, ni més ni menys, que d’un màster en Psicologia que realitzarà a distància a través de la UNED.

 

Vista aèria de la presó de Brieva, on Urdangarín compleix condemna | GOOGLE MAPS

 

No sabem si aquests estudis li serviran com a teràpia per afrontar la privació de llibertat que està patint des que fa un any ingressés a la presó d’Àvila. De moment Iñaki espera poder gaudir del seu primer permís penitenciari, que serà el desembre, ja que aleshores és quan es complirà un quart de temps de la condemna de 5 anys i 10 mesos que està complint per malversació.

 

Serà llavors quan es podrà reunir amb la seva família i sobretot amb la seva dona la Infanta Cristina, de qui es rumoreja està patint una forta depressió. De fet, el darrer mes de juny en una de les visites d’aquesta al seu marit a la presó, Cristina hauria patit un atac d’ansietat.

 

La infanta Crisitina no travessa el seu millor moment | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...