Mila Ximénez ha carregat contra Belén Esteban per les seves declaracions a 'Sábado Deluxe'

Mila Ximénez s'enfada amb Belén Esteban per criticar-la

La col·laboradora assegura que la 'princesa del poble' està intentant posar a Jorge Javier contra ella

La boda de Belén Esteban segueix portant cua. La polèmica va començar quan la seva companya Mila Ximénez va manifestar en directe que estava farta de parlar de la boda de la seva amiga Belén Esteban, tant que fins i tot va arribar a pronunciar que el casament havia estat una ‘merda’.

 

Després, la col·laboradora ha volgut matisar les seves paraules: «La meva frase no va ser ‘la boda va ser una merda’. Hi ha un moment que jo dic això però perquè vaig rebre un missatge d’una persona que es va molestar amb mi». El cas és que Ximénez ha confessat que el que realment li va passar és que es va sentir un pèl atabalada per les fotografies de l’exclusiva, aclarint: «No m’agraden les fotografies».

 

Les declaracions de Belén a 'Sabado Deluxe' encenen a Mila Ximénez

Mila Ximénez també ha volgut contestar als retrets que la ‘princesa del poble’ va proferir contra ella en la seva entrevista a ‘Sábado Deluxe’, en què va dir el següent: «Jo vaig dir als fotògrafs: feu una fotografia a cada taula.  A mi em sembla exagerat quan ella diu que els fotògrafs la van atabalar. Tu li vas dir que els fotògrafs van ser exagerats?», li va preguntar Belén a Jorge Javier, a la qual cosa ell li va respondre que no, així que Belén va seguir:  «Doncs ella ho diu. L’única persona que s’ha queixat ha estat ella».

 

Mila Ximénez ha criticat durament a Carmen Borrego
Mila Ximénez enfadada amb Belén Esteban per intentar posar Jorge Javier Vázquez en contra d'ella | TELECINCO

 

Amb totes aquestes declaracions,  Mila Ximénez ha volgut respondre-li visiblement enfadada a la seva companya Belén, assegurant que l’única cosa que vol és omplir-li el cap a Jorge Javier Vázquez, i que aquest es giri contra ella. D’aquesta manera s’ha dirigit a Belén:  «No m’ha agradat que et dirigeixis a Jorge perquè jo no he parlat amb ell, carrega contra mi si vols, però no et dirigeixis al presentador a dir-li ‘mira com és que fins i tot t’ha traït a tu'. Al final m’enfadaré de veritat, ja n’hi ha prou!». Ha exclamat, deixant per conclosa la seva intervenció.

També et pot interessar...