Alejandra Rubio

Alejandra Rubio comença els seus estudis de Dret a la universitat

La filla de Terelu Campos compaginarà els seus estudis amb la seva feina de relacions públiques en una discoteca de Madrid

Alejandra Rubio s'ha fet gran. Després d'uns anys de no saber a què dedicar la seva vida professional i iniciar uns estudis de disseny de moda que, finalment, ha acabat abandonant, la filla de Terelu Campos ha començat a estudiar Dret a la universitat. 

Segons ha explicat ella mateixa al seu perfil d'Instagram, en un primer moment es va plantejar estudiar-ho a distància, ara bé, després de meditar-ho molt, va pensar que era molt difícil que s'acabés traient una carrera estudiant des de casa. Així doncs,  Rubio ha començat aquesta nova etapa amb il·lusió i amb la convicció que és el que realment li agrada. 

Compaginarà la seva tasca com a relacions públiques en una discoteca 

A banda dels seus estudis universitaris, Rubio compaginarà la seva tasca com a relacions públiques en una discoteca de Madrid. En aquest sentit, tot i que ha confessat que li resultarà difícil treballar de nit i estudiar de dia, ha volgut tranquil·litzar la seva família assegurant que s'ho ha pogut programar bé perquè aquesta doble tasca no li resulta impossible de dur a terme.

D'altra banda, la filla de Terelu també ha explicat que, tot i estar molt contenta per la seva nota etapa com a estudiant, té una mica de por que la gent se li apropi només per ser qui és. Malgrat això, s'ha manifestat decidida a afrontar amb optimisme i molta dedicació la seva època com a universitària. La periodista i àvia de la jove, Maria Teresa Campos, ha confessat sentir-se molt contenta per la decisió que ha pres la seva néta i ella, com tota la família, esperem que sigui tot un èxit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por ALX ? (@alerubioc) el

 

També et poden interessar...