Alejandra Rubio comença els seus estudis de Dret a la universitat

La filla de Terelu Campos compaginarà els seus estudis amb la seva feina de relacions públiques en una discoteca de Madrid
Alejandro Rubio comença la seva etapa universitària | Cedida

 

Alejandra Rubio s'ha fet gran. Després d'uns anys de no saber a què dedicar la seva vida professional i iniciar uns estudis de disseny de moda que, finalment, ha acabat abandonant, la filla de Terelu Campos ha començat a estudiar Dret a la universitat.

 

Segons ha explicat ella mateixa al seu perfil d'Instagram, en un primer moment es va plantejar estudiar-ho a distància, ara bé, després de meditar-ho molt, va pensar que era molt difícil que s'acabés traient una carrera estudiant des de casa. Així doncs, Rubio ha començat aquesta nova etapa amb il·lusió i amb la convicció que és el que realment li agrada.

 

 

Compaginarà la seva tasca com a relacions públiques en una discoteca 

A banda dels seus estudis universitaris, Rubio compaginarà la seva tasca com a relacions públiques en una discoteca de Madrid. En aquest sentit, tot i que ha confessat que li resultarà difícil treballar de nit i estudiar de dia, ha volgut tranquil·litzar la seva família assegurant que s'ho ha pogut programar bé perquè aquesta doble tasca no li resulta impossible de dur a terme.

 

D'altra banda, la filla de Terelu també ha explicat que, tot i estar molt contenta per la seva nota etapa com a estudiant, té una mica de por que la gent se li apropi només per ser qui és. Malgrat això, s'ha manifestat decidida a afrontar amb optimisme i molta dedicació la seva època com a universitària. La periodista i àvia de la jove, Maria Teresa Campos, ha confessat sentir-se molt contenta per la decisió que ha pres la seva néta i ella, com tota la família, esperem que sigui tot un èxit.

 

 

També et poden interessar...