Omar Montes no ha tingut una vida fàcil

Omar Montes revela la seva dura infància en què robava per sobreviure

L'ex de Chabelita també ha confessat que va patir 'bullying' al col·legi

Omar Montes no ha tingut una vida fàcil, tal com expressava en la seva última entrevista a ‘El Mundo’ en la qual assegurava que de petit va patir assetjament escolar i que a més a més va ser un nen molt conflictiu, que robava per ajudar la seva família:  «Robava pastilles d’'Avecrem', per a després vendre-les al xino i comprar llet infantil», assegurava el cantant, que es va criar en un barri molt humil de Madrid, que es coneix amb el nom de Pan Bendito.

El cantant no es va deixar cap detall de la seva infància conflictiva en el seu barri, on va aprendre dels més adults a delinquir, ja que quan aquests se n’anaven a una botiga per robar, s’emportaven als xiquets del barri perquè vigilessin des de fora si venia la policia: «Era un barri molt conflictiu i moltes vegades es veien dispars i apunyalaments».

 

Una infància marcada pel 'bullying'

Omar Montes va patir una infància molt conflictiva
Omar Montes va patir una infància molt conflictiva | INSTAGRAM

 

Però no només els delictes van marcar la seva infància, sinó el maltractament psicològic continuat a què va estar sotmès dins el col·legi quan era petit, i que era provocat pel seu físic, del qual els seus companys se’n burlaven: «Jo era grassonet i es ficaven amb mi. És per això,  que després vaig ser molt fill de puta i volia pegar-los i robar-los. També eren racistes i em deien moro de merda, gitano i fastigós».

Per si això no fos poc, la situació a casa seva no va ser mai fàcil, ja que els seus pares es van separar quan ell encara era un bebè i això el va marcar molt amb el temps, provocant que al final esdevingués «un noi dolent i violent». Per sort, el cantant ha deixat tota aquesta situació enrere i ara viu amb un nivell de vida que mai hagués pogut somiar, i actualment se’l pot veure lluint articles de gran valor econòmic i gaudint d'una vida benestant.

També et pot interessar...