Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Asraf a Telecinco

Omar Montes protagonitza una dura esbroncada contra Asraf a Telecinco

L'ex de Chabelita va criticar l'actuació d'Asraf amb la filla petita d'Isabel Pantoja

Omar criticant a Asraf
Omar va entrar en directe per a fer-li una esbroncada a Asraf | Telecinco

 

Després d'una setmana de rumors i especulacions sobre la relació entre Asraf i Chabelita, el jove va decidit aclarir tots els dubtes el passat dissabte a 'Sábado Deluxe'.  En una entrevista en la qual se li va poder veure molt seriós i una mica nerviós, Asraf va voler deixar clar que les imatges en les quals es pot veure com ell i Chabelita discuteixen i ell acaba agafant-la pel braç, no tenen res a veure amb cap mena d'agressió. Molt al contrari, Asraf va assegurar que mai faria mal a la seva parella i que, de fet, en aquell moment es va adonar que els estaven gravant i va decidir apartar a Chabelita de l'escena perquè no li agrada que la gent els vegi discutint en públic. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La dura crítica d'Omar

Evidentment, durant l'entrevista Asraf va haver d'explicar com va ser la trucada telefònica que va tenir amb la seva sogra Isabel Pantoja. En aquest sentit, Asraf va explicar que: «Em va dir que era l'última vegada que tocava la seva filla i estava amb l'advocat, tinc 23 anys i em vaig posar nerviós i  li vaig dir que en comptes de trucar-me per aquesta ximpleria, que truqués a la seva filla per a felicitar-la pel single i li vaig penjar. Isa estava en shock».

Però, sens dubte, un dels moments més tensos de la nit va tenir lloc quan van connectar en directe amb Omar, ex de Chabelita i amic íntim de la Pantoja.  Omar va dir-li a Asraf que «agafant així a la nena has perdut molt com a persona i com a home». 

Asraf a Telecinco
Asraf va voler explicar la seva versió dels fets | Telecinco

 

En una línia força dura, Omar va seguir dient-li que: «Busca't la vida i fes un curs de jardineria o qualsevol que benificï a la teva vida, que estàs fent el ridícul amb la teva música. La 'salchipapa' al costat de la teva merda de música és un himne. Busca't alguna cosa i fes un favor a la humanitat, perquè ets una 'peste', ets dolentíssim».

També et poden interessar...

  • Asraf li falta el respecte a Isabel Pantoja durant una trucada telefònica
  • Omar Montes mostra la seva faceta més professional a 'El Hormiguero'