Kiko Jiménez i Mila a GH

Mila Ximénez pretén 'expulsar' a Kiko de 'GH VIP 7' amb l'ajuda d'Adara

La col·laboradora de 'Sálvame' no s'esperava que al que considerava el seu amic la nominés

Mila Ximénez va ser testimoni aquest passat diumenge de la traïció de Kiko Jiménez dins la casa de 'GH VIP 7'. Des d'un primer moment, semblava que Mila i Kiko eren bons amics i que el seu concurs estaria marcat per les seves estratègies conjuntes i la seva bona relació.

Doncs res més lluny de la realitat va passar la setmana passada, després que Kiko decidís al costat de El Cejas, salvar a Irene Junquera i posar en mans del públic a Mila, Dinio i Adara. Molts eren els rumors que corrien per la casa sobre la possible jugada bruta que hauria fet Kiko, però Mila no sabia res del tema i va ser el mateix diumenge durant el debat quan es va assabentar de la traïció del seu amic.

Adara va defensar a Mila

Una de les més sorpreses per aquesta decisió de Kiko i El Cejas va ser Adara qui, sorprenentment, va sortir en defensa de Mila, ja que  considerava de molt mal gust que durant tota la setmana els dos concursants haguessin estat tractant a Mila com si res hagués passat. 

En aquest sentit, la col·laboradora de 'Sálvame' va plantar la guerra tot dient que: «Tant de bo Adara i jo fem fora a Kiko. Jo amb Adara no he tingut desavinences, però tampoc he tingut trobaments. Li agraeixo públicament la defensa. Almenys ha tret la cara per mi, cosa que no ha tret ningú de la resta. I tant de bo ens l'emportem per endavant».

Està clar que després d'aquesta acció, Kiko pot sortir molt escaldat de la seva decisió, ja que es pot traduir en la no sortida de Mila de la casa i, com a conseqüència la seva pujada a pòdium dels nominats. D'altra banda, caldrà veure si aquesta mena d'unió entre Adara i Mila es fa efectiva i es converteixen en les noves aliades invencibles del programa.

També et poden interessar...

  • Mila Ximénez i Adara protagonitzen una forta discussió
  • Belén Esteban critica el «mal» concurs de Mila Ximénez a 'GH VIP'