'Doña Ana' rep l'alta hospitalària després de patir un ictus

La mare d'Isabel Pantoja ha estat 11 dies ingressada en un hospital de Jerez de la Frontera

Ana ha estat donada d'alta després d'11 dies d'ingrés hospitalari
Ana ha estat donada d'alta després d'11 dies d'ingrés hospitalari | TELECINCO

‘Doña Ana’, la mare d’Isabel Pantoja, per fi ha pogut rebre l’alta hospitalària després d’11 dies ingressada a causa d’un ictus. Ana va ser donada d’alta ahir dilluns 14 d’octubre, cosa que provoca un evident alleujament a tots els seus familiars que han estat al seu costat aquests dies, vetllant per la seva millora.

El programa ‘Cazamariposas’ de Telecinco revelava la notícia en exclusiva, afirmant que una ambulància havia traslladat a Ana des del centre mèdic Puerta del Sur, situat a Jerez de la Frontera, fins a Cantora, la finca familiar on resideix 'Doña Ana' i Isabel Pantoja.

 

La recuperació seguirà a casa seva

Tot i la gravetat de l’ictus, la mare de la ‘tonadillera’ es troba estable i la seva recuperació continuarà des de la seva llar, duent a terme les cures pròpies de la malaltia i seguirà supervisada per l’equip mèdic per valorar si l’evolució de la pacient continua sent positiva.

 

Isabel Pantoja sempre ha estat molt unida a la seva mare
Isabel Pantoja sempre ha estat molt unida a la seva mare | Instagram

 

Durant tots aquests dies s’ha vist Isabel Pantoja entrant i sortint diàriament de l’hospital per estar al costat de la seva mare, com també els seus fills i altres familiars, que s’han alternat perquè Ana no es quedés sola en cap moment i se sentís animada. Tot i que en un primer moment, la cantant va anul·lar tots els seus compromisos professionals (recordem que està en plenes gravacions de ‘Idol Kids’), en pic la seva mare va començar a millorar, Isabel va tornar a poc a poc a la seva rutina diària.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari