La mare d’Isabel Pantoja va ingressar després de patir un ictus

La periodista Adriana Dorronsoro ha explicat que es troba «en estat preocupant»

La mare d'Isabel Pantoja es troba en un delicat estat de salut
La mare d'Isabel Pantoja es troba en un delicat estat de salut | TELECINCO

Fa poc dies es feia pública la notícia que la mare d’Isabel Pantoja, la senyora Ana Martín, havia estat ingressada a l’Hospital Puerto Real de Cadis. Encara que es desconeixia el motiu d'aquesta emergència mèdica, els rumors apuntaven al seu fràgil estat de salut. Ara, però, en el plató d'‘El Programa de Ana Rosa’ s’ha revelat el motiu pel qual la mare de la ‘tonadillera’ ha requerit ajuda mèdica: va patir un ictus.

Aquest cap de setmana d’ingrés hospitalari ha resultat beneficiós per a Ana Martín, i Irene Rosales, la parella de Kiko Rivera, ha confirmat a ‘Viva la vida’ que el seu estat de salut està millorant. Tot i això, la periodista Adriana Dorronsoro ha desvelat que l’anciana es troba en un «estat preocupant».

Les últimes notícies de l’estat de salut de la senyora Ana Martín

Ha estat en aquest plató de Telecinco on hem pogut ser testimonis de les darreres informacions que ha comunicat Dorronsoro des de l’hospital de Cadis. La notícia més recent que coneixem és que la mare de la cantant «està a planta, sedada i des del seu ingrés el passat dijous tota la família ha estat acompanyant-la, sobretot, Isabel Pantoja».

A més a més, la reportera ha insistit en el seu «preocupant estat de salut», la qual cosa ha provocat que tota la família estigui atenta pel seu estat vital i estiguin passant per un moment difícil emocionalment. D’altra banda, Dorronsoro ha afegit que «està estable dins de la gravetat».

La mare de la 'tonadillera', la senyora Ana Martín, va ingressar a l'hospital a causa d'un ictus
La mare de la 'tonadillera', la senyora Ana Martín, va ingressar a l'hospital a causa d'un ictus | TELECINCO

 

Respecte a les visites familiars, la periodista ha explicat que durant aquests dies d’ingrés hospitalari Ana Martín ha estat en companyia dels seus néts Kiko i Anabel Pantoja i dels seus fills Agustín i Isabel Pantoja. El que ens ha sorprès és que «qui encara no ha vingut és Isa Pantoja, però ens diuen que està molt pendent de l’estat de salut de la seva àvia, que escriu a la seva mare i que s’està preocupant per ella».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari