Marta López, rep l'alta hospitalària i ja es troba a casa recuperant-se

La col·laboradora ha explicat que va patir un còlic nefrític

Marta López de 'GH 2' publica una fotografia al llit d'un hospital
Marta López de 'GH 2' ha passat un delicat moment de salut | GTRES

La col·laboradora Marta López feia saltar totes les alarmes fa pocs dies quan va publicar a les seves xarxes una imatge d’ella a l’hospital amb una via intravenosa al braç. La mateixa col·laboradora informava els seus seguidors sobre el seu estat de salut, explicant que havia patit un còlic nefrític, un mal que li havia durat dos dies. López afegia que per aguantar tant se li havia complicat derivant en una infecció. 

 

Ja ha rebut l'alta hospitalària

La col·laboradora arribava a comparar fins i tot el dolor que havia patit aquests dies amb el d’un part, assegurant que ho va passar molt malament: «Ha estat el més semblant a un part, amb contraccions incloses i amb febres de fins a 39,8 graus que no se n'anaven». 

 

Ara que es troba millor, la col·laboradora ha pogut rebre l’alta hospitalària i ja es troba en el seu domicili descansant, per tant, s’incorporarà d’aquí poc de nou com a col·laboradora habitual de ‘Viva la vida’. També ha aprofitat per agrair les mostres d’afecte i enviar un missatge de tranquil·litat als seus seguidors.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari