YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La mare de Kiko Jiménez de 'GH VIP' arremet contra ‘Sálvame’

La família del jove opina que existeix un pla per anar contra Kiko i mostrar a Mila Ximénez com una víctima

La mare de Kiko Jiménez defensa públicament el seu fill
La mare de Kiko Jiménez defensa públicament el seu fill | MEDIASET

Dins la casa de Guadalix de la Sierra, la baralla entre Mila Ximénez i Kiko Jiménez sembla interminable. El fet que hàgim estat testimonis d’una de les traïcions més mediàtiques del 'reality' de convivència, molts seguidors i col·laboradors del programa no poden donar crèdit al fet que Mila s’estigui enfrontant a la seva expulsió a causa de qui considerava un amic.

Així, continuen originant-se diferents opinions sobre aquesta polèmica i són molts els que donen suport a Mila, mentre carreguen contra Kiko Jiménez. El xicot de Sofía Suescun va adquirir fama dins de ‘Gran Hermano VIP’ gràcies al seu apropament a la col·laboradora de ‘Sálvame’, però no ha tingut cap mena de problema per donar-li l’esquena.

La mare de Kiko Jiménez el defensa públicament

No obstant això, el model també té el suport dels seus seguidors i familiars. En concret, les persones que més l’estan recolzant són la seva mare i el seu avi, els quals s’han afanyat a defensar-lo públicament i a assenyalar que existeix un pla per anar contra seu.

Així doncs, la mare de Kiko Jiménez ha volgut pronunciar-se sobre aquesta polèmica situació i ha defensat el seu fill en el plató de ‘Sálvame’. Ha començat el seu discurs felicitant el fet que Mila Ximénez estigui nominada i a punt de ser expulsada del 'reality'. «Què passa? Com és Mila no se la pot nominar? Doncs que s’aguanti!», sentenciava amb el micròfon a la mà. «Mila al carrer!», afegia. Davant d’aquesta actitud, els col·laboradors van intentar calmar-la i van evidenciar l’afecte que tenen per Mila Ximénez, la seva companya de plató.

La relació entre Kiko i Mila és inexistent dins la casa de Guadalix
La relació entre Kiko i Mila és inexistent dins la casa de Guadalix | MEDIASET

 

Va ser aquest fet el que va provocar que la mare de Kiko Jiménez no pogués mossegar-se la llengua: «Pot ser surt immune i s’ho han de carregar amb patates a ‘Sálvame’», comentava, fent referència al fet que l’audiència pot ser la responsable de jutjar a favor del seu fill.

Si fora de ‘Gran Hermano VIP’ no passa un dia sense que es parli d’aquesta polèmica, dins del 'reality' la situació encara és pitjor. Des de la traïció per part de Kiko a Mila, la seva amistat s’ha dissolt i la seva relació és inexistent. Caldrà esperar a la decisió del públic per saber si Mila Ximénez abandona o no la casa de Guadalix, o si, al contrari, se salva de l’eliminació i la tensió entre els concursants continua creixent i creant polèmica.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari