Marta López preocupa els seus seguidors pel seu estat de salut

La concursant de ‘Gran Hermano 2’ ha compartit una fotografia on apareix en un llit d’hospital amb una via intravenosa

 
Marta López de 'GH 2' publica una fotografia al llit d'un hospital
Marta López de 'GH 2' publica una fotografia al llit d'un hospital | GTRES

L’ex concursant de la segona edició de ‘Gran Hermano’, Marta López, ha causat alarma fruit de la seva darrera publicació al seu perfil d’Instagram. Els seus seguidors s’han mostrat molt preocupats en veure-la en una fotografia en la qual apareix en un llit d’hospital amb una via intravenosa en el braç esquerre.

Marta López preocupa els seus seguidors

Així doncs, Marta López ha compartit aquesta imatge per explicar als seus seguidors el procés mèdic pel qual està passant: «Hola nois, després de l’últim que vaig escriure finalment vaig acabar tenint la raó, he passat dos dies que no els hi desitjo a ningú, un còlic al ronyó que per aguantar tant se’m va complicar i tenia infecció també, però ja estic gairebé bé. Us asseguro que ha estat el més semblant a un part que he tingut amb contraccions incloses i amb febres de fins a 39,8 que no marxaven. Però això, ja estic gairebé bé!».

Tot seguit, ha agraït els seus seguidors pel suport que ha rebut a través de les xarxes socials i per la preocupació que han mostrat: «Gràcies a tots per preguntar, però tranquils, ja sabeu que ‘bicho malo’...». Entre els comentaris d’afecte que ha rebut dels seus fans, alguns han estat els següents: «Me n'alegro que estiguis millor Marta, cuida’t molt. Un petó molt fort», «En poquetes hores estaràs molt bé» o «Reina! Cuida’t molt, no podem viure sense tu».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari