Polèmica pel tracte a Pilar Rubio: «Han fet fora d’urgències el meu fill perquè entrés el teu»

La queixa pública d’un pare s’ha fet viral i ha creat molta indignació pel possible tracte de favor envers la periodista
Polèmica perquè han fet fora de la consulta d'urgències un pare i el seu fill perquè entri Pilar Rubio amb el seu | INSTAGRAM

 

Pilar Rubio genera una gran polèmica a les xarxes socials després de rebre un possible tracte de favor a l’hospital. La periodista va dur aquest cap de setmana un dels seus tres fills que té amb el futbolista Sergio Ramos a urgències de l’Hospital Sanitas de la Moraleja, a prop de la urbanització on viu la família a Madrid.

 

Possible tracte de favor a Pilar Rubio i el seu fill

Aquest diumenge a la tarda, la col·laboradora de ‘El Hormiguero’ va dur a urgències un dels seus fills i aquesta visita s’ha tornat viral a les xarxes socials, on s’ha generat una gran polèmica després que un pare compartís la seva experiència, explicant que Pilar Rubio i el seu fill van tenir un tracte de favor, ja que dins de la consulta estava sent atès el seu fill.

 

«Hola, Pilar Rubio. Soc el pare del fill que plorava i que han fet fora de la consulta d’urgències de l’hospital de la Moraleja de Sanitas perquè entressis tu amb el teu fill. Espero que no li passi res i es recuperi aviat. Difusió, si us plau». La piulada a Twitter, que s’ha fet viral en qüestió d’hores, ha generat molta indignació a les xarxes, tot i no saber si realment ha estat un tracte de favor o el fill de Rubio i Ramos era un cas urgent, mentre que, per la seva part, Sanitas han demanat a l’home que els expliqués més detalladament el que havia passat.

 

 

 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor