Polèmica pel tracte a Pilar Rubio: «Han fet fora d’urgències el meu fill perquè entrés el teu»

La queixa pública d’un pare s’ha fet viral i ha creat molta indignació pel possible tracte de favor envers la periodista

Pilar Rubio crea la seva pròpia botiga de roba
Polèmica perquè han fet fora de la consulta d'urgències un pare i el seu fill perquè entri Pilar Rubio amb el seu | INSTAGRAM

Pilar Rubio genera una gran polèmica a les xarxes socials després de rebre un possible tracte de favor a l’hospital. La periodista va dur aquest cap de setmana un dels seus tres fills que té amb el futbolista Sergio Ramos a urgències de l’Hospital Sanitas de la Moraleja, a prop de la urbanització on viu la família a Madrid.

Possible tracte de favor a Pilar Rubio i el seu fill

Aquest diumenge a la tarda, la col·laboradora de ‘El Hormiguero’ va dur a urgències un dels seus fills i aquesta visita s’ha tornat viral a les xarxes socials, on s’ha generat una gran polèmica després que un pare compartís la seva experiència, explicant que Pilar Rubio i el seu fill van tenir un tracte de favor, ja que dins de la consulta estava sent atès el seu fill.

«Hola, Pilar Rubio. Soc el pare del fill que plorava i que han fet fora de la consulta d’urgències de l’hospital de la Moraleja de Sanitas perquè entressis tu amb el teu fill. Espero que no li passi res i es recuperi aviat. Difusió, si us plau». La piulada a Twitter, que s’ha fet viral en qüestió d’hores, ha generat molta indignació a les xarxes, tot i no saber si realment ha estat un tracte de favor o el fill de Rubio i Ramos era un cas urgent, mentre que, per la seva part, Sanitas han demanat a l’home que els expliqués més detalladament el que havia passat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari